DREAM TEAM – Mistři dílny: Vojta Kotek se chová jako dítě!

DREAM TEAM – Mistři dílny (6) - upoutávka

V pořadí šestý díl pořadu DREAM TEAM – Mistři dílny, který odvysílá televize Prima v pondělí 14. února, překvapí. Nad výrobky, které tentokrát vzniknou, se zatají dech. Soutěžící budou vyrábět karnevalové masky pro akrobaty na chůdách, dosáhnou až do výšky 2,5 metru! Mnozí diváci zůstanou paf z reakcí Vojty Kotka, který oba týmy při práci sleduje, občas je zdržuje a tu tam s nimi laškuje…

V jednu chvíli se Vojta Kotek zjeví u týmu modrých a vyzvídá, jak jim to jde. Na děvčata pomrkává, poukazuje na svalnatého akrobata v trikotu a směje se, že mají opravdu příjemnou práci. Potom si stoupne za Pavla, který zrovna brousí jakýsi pařát, a dělá, že na něho tasí drápy. Když si toho Pavel všimne, zakroutí hlavou a dodá: „Ty vole, Vojto, jsi jako dítě!“ A má pravdu, Vojta už neví, co se sebou! V další chvíli zase zařve jako pták. Jak tyto jeho veselé chvilky vypadají, můžete sledovat na videu:

Také jeho expresivní povzbuzování týmů je často daleko za hranicí normálu. „Máte poslední hodinu, poslední hodinu!“ opakuje velmi hlasitě pořád dokola. Jak to s ním asi bude vypadat třeba v osmém dílu, napadne jednoho… Zkrátka v pondělí bude na co se těšit!

Dívejte se na DREAM TEAM – Mistři dílny každé pondělí ve 20:15 na Primě!

Více najdete na www.mistridilny.cz

Sdílejte článek
Štítky Vojtěch Kotek dílna TV Prima Vojta Kotek Dream Team