Bydlení slavných

1. června 2022 10:31

redakce Prima Living

Martina Pártlová pořídila své dceři domeček na hraní. Je nejhezčí na světě, tvrdí o něm

Česká zpěvačka a muzikálová herečka Martina Pártlová je zároveň mámou skoro roční Stelly. A rozhodla se jí spolu s partnerem pořídit pořádný dárek – na jejich zahradě proto stojí dětský domeček s miniaturním nábytkem a pořádnou klouzačkou.

Zahradní domečky pro děti jsou celkem běžné, ale ne každý je tak povedený jako ten, který dostala malá Stella.

Krom toho, že je samozřejmě zcela objektivně nejhezčí dítě pod sluncem, tak má teď (a opět zcela objektivně) nejhezčí domeček na světě, pochlubila se s ním s nadsázkou Martina Pártlová na svém Instagramu.

Zpěvačka a jedna z členek komediálního tria 3v1 – krom ní do něj patří Nikol Leitgeb a Veronika Arichteva – se stala mámou po čtyřicítce.

S dcerou a partnerem Josefem Vařekou už třetím rokem bydlí v domku za Prahou, na jehož podobě si dává hodně záležet – domku nechybí venkovní bazén, sklepní vinotéka nebo prostorná kuchyň.

Nedávno si zároveň pořídili chaloupku, v podstatě ruinu, kterou chtějí důkladně zrekonstruovat. Na sociálních sítích občas o chalupě píše, v ruce už má také vizualizace budoucího interiéru. Dominovat by jí měly přiznané dřevěné trámy, velký krb a pohodlné sezení v obývací části propojené s kuchyní, kterou si nechala navrhnout ve světle zeleném odstínu dřeva. Na některých stěnách by měly zůstat odhalené cihly ošetřené konzervačním nátěrem.

Zdroj: Instagram Martiny Pártlové, wikipedie, Profimedia


Přečtěte si také