Fotbalista Lionel Messi bydlí v luxusu nedaleko Miami Beach. Auto parkuje přímo v bytě

Jeden z nejslavnějších fotbalistů světa Lionel Messi (36) v současnosti hraje za americký fotbalový tým Inter Miami CF. Už před lety si pořídil na pláži Sunny Isles nedaleko Miami Beach dva opravdu luxusní apartmány, jako kdyby tušil, že se Florida stane jeho domovem. Jak jeho bydlení vypadá?

Argentinský fotbalista Lionel Messi, mistr světa a hvězda FC Barcelona či Paris Saint-Germain FC,  dnes kope na Floridě. Už v roce 2017 si tady koupil byt za 5 milionů dolarů (přibližně 110 milionů korun) v Porsche Design Tower a o dva roky později celé patro v nedaleké výškové budově Regalia za 7,3 milionů dolarů (zhruba 160, 6 milionů korun). Vzhledem k tomu, že si v miamském týmu vydělá okolo 54 milionů dolarů (asi 1,2 miliardy korun) za sezonu, šetřit rozhodně nemusí. A asi ani nebude. Proslýchá se, že se na Floridě zajímá o další nemovitosti.

Luxus za 110 milionů na pláži

Šedesátipatrový dům Regalia tyčící se na proslulé pláži Sunny Isles byl postaven teprve v roce 2017 Pozoruhodná nemovitost s panoramatickým výhledem na Atlantský oceán se nachází pouhých deset kilometrů od Miami Beach – a necelou půlhodinku od stadionu Inter Miami. Obyvatelé bytového domu mají přístup k několika bazénům a lázním. Dále mají přímý přístup na pláž, do fitness centra, studia na cvičení jógy, nemluvě o dětském koutku, službách šéfkuchaře či vinném sklípku.

Messi obývá celé patro

V celé budově Regalia se nachází pouze 39 rezidencí. Messi si tu koupil před čtyřmi lety deváté patro za 7,3 milionu dolarů ve slevě, protože původní cena byla 8 milionů dolarů. Luxusní byt se čtyřmi ložnicemi a čtyřmi koupelnami má plochu zhruba 512 metrů čtverečních. A k tomu je třeba připočítat ještě terasu velkou 195 metrů čtverečních.

  • Apartmán je samozřejmě luxusně vybavený. Interiéru dominují převážně světlé barvy, které ladí s nábytkem, podlahou a koberci.
  • V obývacím pokoji jsou velká okna sahající od podlahy až ke stropu, centrem místnosti jsou dvě světlé pohovky doplněné o stejně neutrální křesla, jako kontrast zde slouží barevná instalace na stropě.
  • Tmavé prvky jsou v jednotlivých místnostech rozmístěny velmi decentně. Do tmavých tónů je laděný obrovský barový pult s vlastní vinotékou.
  • Naopak výraznější barvy jsou v pokoji pro hosty, v němž jsou stěny vymalovány cihlovou barvou.
  • Koupelně dominuje samostatně stojící vana, z níž se dá, ostatně jako z téměř všech míst v bytě, pozorovat Atlantský oceán a pobřežní dění.
  • Jídelna i s kuchyní se nesou v duchu červených tónů, které jsou doplněny o neutrální bílou. Při vaření se můžete dívat na okolní přírodu.

Parkování v bytě

Messiho skromnější apartmán se čtyřmi ložnicemi za 5 milionů dolarů v Porsche Design Tower shlíží na oceán z 51. patra. Ze všech místností je jedinečný panoramatický výhled do širokého okolí. Součástí domu je bazén na terase, letní kuchyně, posilovna, kadeřnictví a soukromá restaurace. Zajímavostí je, že Porsche Design Tower disponuje hned několika výtahy určenými výhradně pro automobily rezidentů. Ti tak mají jedinečnou příležitost zaparkovat si svého čtyřkolového miláčka přímo u sebe doma. Dokonce si ho Messi může nasvítit svou oblíbenou barvou, aby automobil vynikl. Je to jediná budova v Miami, kde se dá zajet autem až do bytu.

Zdroje: cs.wikipedia.orgthesun.co.uknypost.comdailymail.co.uk

Sdílejte článek

Přečtěte si také