Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama
Bydlení

Chcete vidět molekulární kuchyni v praxi? Podívejte se na Gondíky s. r. o.

V sobotu 30. května v 16.25 na Primě!
Vydáno: 29.05.2015
Tak tohle je vaření
Tak tohle je vaření Autor: FTV Prima
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

V rubrice FRESH vysvětlí šéfkuchař Petr Koukolíček, co to je molekulární kuchyně. Ne vše lze tímto způsobem připravovat doma, ale jednodušší věci zvládne i amatér.

Jinak bude poslední květnový díl pořadu Gondíci s. r. o. věnován především zahradě a zeleni. Diváci se dozvědí, jak ochránit zahradní rostliny proti nejznámějším škůdcům. Specialista jim poradí, jak se zorientovat v sortimentu okurek salátovek. S přicházejícím létem bude sluníčko čím dál víc nabírat na intenzitě, proto odborník sourozencům Gondíkovým představí výhody stínicí techniky, jako jsou například markýzy, rolety nebo slunolamy.

Život na zámku přiblíží majitelé zámku Nové Hrady v Pardubickém kraji. Představí rekonstrukci budovy, kterou postupně realizovali „vlastníma rukama“. Zámečtí páni představí i své zámecké zahrady a stáje plné koní. Odtud se Adéla i Dalibor vypraví na vyjížďku k oboře s jeleny a daňky. I staré věci mohou být esteticky využity – floristka proto sourozencům předvede, jak je lze osázet květinami.

Gondíci s. r. o. (13) - upoutávka

Adéla a Dalibor Gondíkovi jako manažeři rodinné firmy chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. A pomáhají jim v tom odborníci z nejrůznějších oborů.

Vše o pořadu najdete na stránce Gondíci s. r. o.

Magazín Gondíci s. r. o. pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory. Sledujte další díl 30. května v 16.25 na Primě!

(web)

Mohlo by vás zajímat:

Sushi je jediný pokrm, který se může i v lepší společnosti jíst rukou

Jakou rýži vybrat na sushi a jak ji správně připravit?

Sumec z grilu s čerstvým salátkem

Štavnatý sumec na grilu podle Jiřího Štifta

Článek je zařazen v: Gondíci s. r. o.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama