Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama
Bydlení

Naučte se s Gondíky sázená vejce po myslivecku

Čerstvé suroviny jsou základ.
Vydáno: 09.04.2015
Sázená vejce po myslivecku
Sázená vejce po myslivecku Autor: FTV Prima
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Z vajíček jako od babičky Gondíkům připravil vaječnou pochoutku kuchař Vladimír Plaček, nositel české „Michelinské“ hvězdy, který vaří na farmě Košík. Jeho umění jste mohli sledovat v pořadu Gondíci s. r. o., který vysíláme každou sobotu v 16.25 na Primě. Nyní přinášíme jeho recept:

 

Ingredience:
4x vejce
2 g soli
1 g pepře
40 g másla
175 g kachních jater
20 g cibule
10 g nakládaného zeleného pepře
2 dl smetany
10 g pažitky nasekané

Vladimír Plaček, nositel české „Michelinské“ hvězdy, který vaří na farmě Košík a Adéla Gondíková
Vladimír Plaček, nositel české „Michelinské“ hvězdy, který vaří na farmě Košík a Adéla Gondíková
FTV Prima

Postup:

Na půlce másla orestujeme cibulku, přidáme kachní játra, zelený pepř. Poté zalijeme smetanou a necháme odvařit. Na zbytku másla si připravíme sázená vejce. Vše se samozřejmě osolí a opepří.

Čerstvá vejce
Čerstvá vejce
FTV Prima

(web)

Mohlo by vás zajímat:

Chia puding je výborný a zdravý

Chia semínka jsou zázrak. Přinášíme recept na smoothie a puding

Článek je zařazen v: Gondíci s. r. o.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama