Bydlení

23. února 2024 14:05

Lenka Valjentová

Bradley Cooper koupil venkovské sídlo s vlastním jezerem. Dal za něj přes 150 milionů

Slavný americký herec Bradley Cooper (49) se vrací do rodné Pensylvánie. Za 6,5 milionu dolarů (asi 153 milionů korun) si v New Hope pořídil nádherný starý dům připomínající anglický venkov. Podívejte se, jak jeho nové sídlo vypadá.

Charismatického herce Bradleyho Coopera, kterého můžete znát z amerických filmů Zrodila se hvězda, Pařba ve Vegas nebo Dokonalý šéf, čtyřikrát nominovali na Oscara a kromě hereckého talentu se může pyšnit také označením nejvíce sexy muž planety. Podle New York Post herec koupil v Pensylvánii v proslulé čtvrti New Hope luxusní usedlost s vlastním jezerem. Za nemovitost zaplatil  6,5 milionu dolarů, což je v přepočtu přibližně 153 milionů korun.

NENECHTE SI UJÍT: Bradley Cooper byl kdysi závislý na drogách. Nyní randí s nejžádanější kráskou světa

Cooperův dům je venkovský klenot

Cooperův nový dům byl postaven v roce 1704, ale řada renovací a modernizací, kterými nemovitost prošla, z ní udělala skutečný klenot. Tento majestátní dům s historickou elegancí uprostřed zeleně je ideálním místem k bydlení. Nabízí kombinaci tradičního venkovského stylu s moderním luxusem a hlavně nerušené soukromí.

Soukromé jezero

Sedm ložnic, šest koupelen a rozlehlé obytné prostory se rozprostírají na zhruba 585 metrech čtverečních. Mezi pozoruhodné prvky patří stará kamenná stodola, rybník a soukromé jezero o rozloze 20 akrů, kde se dají provozovat mnohé vodní sporty jako jsou veslování a plavání. Nechybí ani zapuštěný bazén a pečlivě udržovaná zahrada.

Nadčasová elegance interiéru

Interiér zaujme elegantními detaily, jako jsou kamenná umyvadla, otevřené krby a moderní vybavení od renomovaného designéra Boffiho. Podlahy z tvrdého dřeva francouzského dubu a odhalené kamenné a trámové stropy vyzařují nadčasovou eleganci, která prostupuje celým interiérem. První patro nemovitosti se otevírá do obývacího prostoru s výhledem na terasu a do zahrady. Tuto úroveň doplňuje posilovna a prostorný rodinný pokoj s verandou, zatímco v horním patře jsou  ložnice pro hosty.

Zdroje: nypost.comphillyvoice.com


Přečtěte si také