Bydlení

16. února 2024 13:51

Josef Šťastna

Lukáš Langmajer ukázal netradiční bydlení. Z venku dům vypadá chudě, interiér ale překvapí

Herec Lukáš Langmajer (43) se netajil tím, že stavba rodinného sídla byla náročná na peníze, energii i duševní zdraví. Nyní má hotovo a je na dům pyšný. Právem! Dům vypadá na první pohled stroze, ale zejména interiér je moc krásný.

Oblíbený herec si vyhlédl krásné místo v Brdech a pustil se do stavby rodinného sídla. Jenže jedna věc jsou představy a zcela odlišné je pak setkání s realitou. „Já jsem si přál strašně moc ten domeček, nějakou dobu jsem ho měl v hlavě, ten vizuál, jak by měl vypadat. A měnil se postupem času, protože jsme se rozrůstali, a vzhledem k danému místu se také měnil. Vždycky jsem poprosil někoho, kdo tu mou vizi správně uchopí a zvizualizuje mi ji natolik, abych řekl "ano, to je ono". Protože podle mé dětské kresby se moc stavět nedá,“ popsal Langmajer s úsměvem pro deník Blesk a dodal, že nejtěžší pro rodinu byly první tři měsíce na novém pozemku.

„Já jsem spal v autě, manželka a děti v přívěsu, který jsme si půjčili od přátel. Ze starého kolečka jsme odřízli pneumatiku, aby se nespálila, a v kolečku jsme dělali oheň. Před stan se mi pod vahou sněhu a větru postupně roztrhával a mizel do krajiny. Myslím, že na to budeme dlouho vzpomínat. Moje žena by vám k tomu asi vyprávěla něco jiného, než vám vyprávím já, ale myslím, že už se shodneme na tom, že se nad tím můžeme pousmát,“ dodal Langmajer s upřímností v hlase.

Lukáš Langmajer je pyšný, že si splnil svůj sen

Herec na sebe může být nyní opravdu velmi pyšný. Dřevostavba stojí a dokonce mu dál drží vztah, který byl při realizaci vysněného domova podroben mnoha zkouškám. Lukáš se pochlubil fanouškům na Instagramu, jak to u něj doma vypadá. Z venku dům vypadá až stroze, ale uvnitř je to ráj.

„Jsem šťastný, že náš malinký dřeváček v krajině stojí a my pevně v něm. Byl to náš sen,“ netají se Langmajer, který vsadil na přírodní materiály. Kuchyňská linka je ze dřeva, na podlahu byla použita masivní betonová stěrka. Jídelna je vkusně propojená s obývákem, do kterého nechal Langmajer instalovat i pařezy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lukáš Langmajer měl těžké dětství. Přiznal, že se nad svým osudem i rozplakal

Lukáš se netají tím, že největším bonusem pro něj je příroda. V domě chce trávit minimum času, táhne ho to na brdský vzduch. "Chci ten život trošku vytáhnout ven, od jara do podzimu se dá fungovat venku, chci začít víc věcí pěstovat, chci si dělat radost, že si utrhnu vlastní rajské jablíčko. A ze stromu mi třeba jednou vyroste jablko. Já tu mám tři stromky, jabloně, jsou to rouby z jabloní z původních zaniklých obcí v Brdech," těší se na roli hospodáře sympatický umělec.

Lukáš Langmajer v show Inkognito:

Zdroj: Instagram L. Langmajera, Blesk.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také