Bydlení slavných

2. července 2022 07:00

redakce Prima Living

Herečka Mariana Prachařová ukázala svůj byt na Letné, vybudovala si tam holčičí království

Mariana Prachařová ukázala svůj byt na Letné

Herečka, zpěvačka a influencerka už dva roky žije v oblíbené pražské čtvrti, kde si vymazlila barevný byt. Od původní černobílé přešla k růžovému ladění se spoustou dekorací, které miluje.

"Původně jsem bydlela v černé a bílé, ale postupně jsem to začala měnit, obklopila s barvami, mám to tady takové až holčičí - říkám si, co tomu ten chlap, až jednou přijde, bude říkat," komentovala herečka a influencerka Marianna Prachařová svoje bydlení v pořadu Showtime.

Osmadvacetiletou ženu nejvíce zaměstnávají sociální sítě - na Instagramu ji sleduje sto šedesát tisíc lidí - krom toho občas moderuje nebo hraje. Další desítky tisíc lidí sledují její kanál na YouTube.

Herečka v tomto bytě žije dva roky, ale pražskou Letnou má v oblibě už déle. „Začínala jsem ve spolubydlení s kamarádkou a kamarádem, co se známe už od základní školy, potom jsem odjela na delší dobu do Ameriky, takže jsem byt pustila, po návratu byla zase chvíli doma, a pak se rozhodla bydlet úplně sama. Našla jsem si byt na Letné, kde jsem byla dva roky a pak jsem ho vyměnila za tenhle, který je ale pořád na mojí milované Letné," řekla před časem časopisu Marianne.

Byt převzala v době, kdy byl sladěný v černobílé, ale jelikož má ráda útulno a inklinuje k boho stylu a spoustě dekorací, začala ho přetvářet k obrazu svému.

Marianna Prachařová by se ráda ještě více věnovala svému velkému koníčku, kterým je zpívání - nedávno proto vydala další píseň s názvem Víkend, k níž rovnou natočila i videoklip. Věnuje se v něm nešťastné lásce. Už nějaký čas rovněž točí spolu s kamarádkou Hell Navrátilovou podcasty nazvané Sarkastický kafe.

Marianna pochází z herecké rodiny, jejími rodiči jsou Dana Batulková a David Prachař, hraní se věnuje i její bratr Jakub. Jak Marianne říká, rodiče nebyli nadšení z toho, že se i jejich děti vydaly na hereckou dráhu, protože ji považují za nejistou, stejně jako využívání sociálních sítí k obživě, ale nakonec své potomky samozřejmě podporují.

Zdroj: FTV Prima Showtime, wikipedie, https://www.marianne.cz/marianne-bydleni/lide-mista/mariana-pracharova-nas-pozvala-na-navstevu-sveho-zbrusu-noveho-bytecku


Přečtěte si také