Ivana nebo Michal? Už v pondělí se dozvíme, kdo vyhraje půl milionu a titul Mistr dílny!

DREAM TEAM - Mistři dílny (8) - upoutávka

Soutěž Dream Team - Mistři dílny dospěla k rozhodujícímu okamžiku. V pondělí večer se rozhodne mezi Ivanou a Michalem, kdo z nich dvou si odnese vítězství. Téma? Úžasné vodní dílo, které si přála filmová producentka Eliška Kaplicky.

Ivana ani Michal na svůj finálový úkol nebudou sami - oba si mohou pozvat do týmu své dosavadní soupeře. Diváci se tak opět setkávají s celou dvanáctkou uchazečů o titul Mistra dílny.

Vyhraje svérázná truhlářka Ivana, která se nikdy nebojí dát najevo svůj názor? Nebo umělecký kovář Michal zvaný Monty, který za sebou má nedávný dramatický příběh ve vlastní rodině? Diváci se každopádně mohou těšit na originální dílna s vodní tematikou, která jim zadala Eliška Kaplicky. Které z nich více zaujme porotu?

Jméno vítěze, který si odnese půl milionu korun a možnost vystupovat v televizi, vyhlásí moderátor Vojta Kotek už v pondělí večer 28. února.

Stolařka nebo Monty?

Ivaně drží palce mimo jiné její manžel Viktor. Vítězství jí přeje, už proto, že ženská, která dělá se dřevem jako stolař, to je neobvyklé a navíc je podle něj Ivana cílevědomá, má plno nápadů a co si usmyslí, to udělá.

Michala do klání přihlásila jeho dcera Anny Barvínková, podle níž by si táta konečně zasloužil za svoji dřinu nějaké uznání a úspěch. Když jsem viděla, že soutěž bude, okamžitě jsem věděla, že to bude něco pro něj, popsala.

Finálový večer bude televize Prima vysílat v pondělí 28. února od 20:15 hodin

Webové stránky pořadu Dream Team  - Mistři dílny najdete ZDE

Sdílejte článek
Štítky Vojtěch Kotek dílna Dream Team DREAM TEAM - Mistři dílny Eliška Kaplicky