Bydlení

23. srpna 2023 11:12

redakce Prima Living

Jak bydlí Kazma? Byt v centru Prahy koupil za 13 milionů, vlastní toho ale mnohem více

Kazma odhalil trezor s miliony korun

Moderátor Kamil Bartošek zvaný Kazma není jen vynikajícím mystifikátorem, ale též výborným investorem. Bavič a influencer vlastní řadu nemovitostí, které dokazují, že se mu v branži opravdu daří.

Kazmovi může být jedno, jak jeho film ONEMANSHOW: The Movie přijala odborná kritika. Pro něj a jeho tým spolupracovníků je důležité, že na film chodí diváci a peníze se jen sypou. A rozhodně nejde o malé peníze. Kazma je fenoménem, který umí vydělávat a umí také utrácet.

Podle informací webu eXtra.cz v roce 2021 koupil byt na pražském Novém Městě za 13,5 milionu korun. Ten využívá jako své zázemí v metropoli.

„Můj cíl není žít ve velikém domě se zahradou. Sním o úplně jiných věcech,“ popsal vztah k nemovitostem Kazma v rozhovoru pro magazín společnosti RedBull. Tehdy také dodal, že se k věcem moc neupíná, ale sbírá životní artefakty, které mu připomínají jeho životní kroky.

Další velkou část majetku má Kazma v Příbrami. Kazma podle katastru nemovitostí vlastní například byt ve čtvrtém patře domu na sídlišti v Příbrami, v roce 2020 za něj zaplatil 2,15 milionu korun. O rok později, za byt v jiném nedalekém paneláku, vydal 2,36 milionu. V jiné části Příbrami si nejprve koupil byt v roce 2020 za 2,35 milionu korun, pak přidal další byt za 2,72 milionu korun. Podle webu eXtra.cz ho tak investice do příbramských nemovitostí vyšla na téměř deset milionů korun.

Půjdete do kina na Kazmův film?

Kazma ale neinvestuje pouze do bytů. Jako podnikatel moc dobře ví, že obrovskou cenu mohou mít i garáže. Cena je vyšší, když se garáže nacházejí na území hlavního města. Zdá se, že garáže si Kazma kupuje jako investici. Web eXtra.cz oslovil makléře a došel ke zjištění, že Kazma může mít jen v pražských v garážích uloženo kolem 16 milionů korun.

Chcete hrát s Kazmou o milion dolarů? Návod, jak se do boje o peníze zapojit, najdete zde.

Zdroj: eXtra.cz, RedBull.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také