Bydlení slavných

16. srpna 2022 09:15

redakce Prima Living

Takhle se bydlí v domě se sedmi ložnicemi. Přesto ho teď Ben Affleck prodává

Takový luxus se jen tak nevidí. Herec Ben Affleck se přesto rozhodl po pár letech své sídlo v losangeleské čtvrti Pacific Palisades prodat, protože si s manželkou Jennifer Lopez pořizují něco ještě lepšího.

Herec Ben Affleck prodává své sídlo v Pacific Palisades v Los Angeles za 30 milionů dolarů, což je v přepočtu více než sedm set milionů korun. Dům stojí na pozemku o rozloze téměř 0,6 akrů a nabízí 1 250 metrů čtverečních obytné plochy, což představuje mimo jiné sedm ložnic a devět koupelen.

Dům má efektní sloupovou přední verandu, garáž pro tři auta. Součástí nemovitosti je krom místností, jako je kuchyně či jídelna a obývací pokoj, také wellness, salonek, výkonná prádelna, velkolepé kino, odpočinková místnost s plným barem, vinný sklípek s řízenou teplotou a posilovna. A samozřejmě, udržovaná zahrada a v ní bazén, v tomto případě i s klouzačkou.

Díky vzrostlým stromům sem navíc prakticky není vidět.

Zámořská média zároveň informovala, že Affleck se spolu se svou ženou stěhují do nového sídla v hodnotě skoro jeden a půl miliardy korun, které dříve patřilo miliardáři Jamesu Packerovi a nachází se v Beverly Hills.

Zatím si tohle bydlení pronajímají. Dá se čekat, že si časem koupí něco vlastního, spekuluje se například o domě, který si kdysi nechal postavit televizní producent Aaron Spelling.

Efektní venkovní krytá a přitom velmi vzdušná terasa, kde krom krbu zaujme i velká televizní obrazovka

Pokud se dosavadní Affleckovo bydlení v Pacific Palisades prodá za nabízenou cenu 30 milionů dolarů, herec na tom vydělá – v roce 2018 ho totiž koupil za necelých dvacet milionů, aby byl blízko svým dětem, které má se svou předchozí manželkou Jennifer Garner – Violet je 16, Seraphině 13 a Samovi deset. Letos v červnu však byl v okolí domu vidět čilý stěhovací ruch a herec se přesunul do Beverly Hills.

Affleck s Lopez spolu už kdysi chodili, ale v roce 2003 se rozešli. Svůj vztah obnovili loni po devatenácti letech a letos se vzali. Ještě chystají velkou svatební oslavu pro přátele.

Zdroj: Profimedia.cz; https://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/a40857168/ben-affleck-lists-palisades-home-30-million/; https://www.hola.com/us/celebrities/20220810335831/ben-affleck-is-selling-his-mansion-for-30-million-1/

Sdílejte článek
Štítky dům Los Angeles ložnice herec Ben Affleck Jennifer Lopezová Pacific Palisades Aaron Spelling

Přečtěte si také