Katy Perry a Orlando Bloom jdou k soudu kvůli bydlení. Bojují o dům za 300 milionů

Americká zpěvačka Katty Perry (38) a její manžel Orlando Bloom (46) budou moci v praxi otestovat zkušenost a ostré lokty svých právníků. Manželská dvojice totiž vyrazila do boje za nemovitost, kde si chtějí udělat hnízdečko. Proti nim stojí muž, který umírá.

Slavní manželé dům zakoupili v roce 2020 za 14,2 milionu dolarů, což je více než 300 milionů korun. Od samého začátku si pochvalovali destinaci – kalifornská čtvrť Montecito totiž platí za lokalitu, kde bydlí slavní a vlivní lidé.

Bloom a Perry zapíjeli dobrou investici a nechali se před americkými novináři slyšet, že v luxusní nemovitosti chtějí zestárnout, že konečně našli místo, kde budou mít věčný domov.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

Dům z roku 1934 se rozprostírá na téměř devítihektarovém pozemku a skládá se ze čtyř pozemků. Nemovitost nabízí osm ložnic, jedenáct koupelen, tenisové kurty, bazén, nádhernou zahradu, wellness zónu a hlavně klid a soukromí. Dům byl původně v nabídce za 20 milionů dolarů, ale slavné dvojici se podařilo cenu srazit. A tady začíná obrovský problém.

Původní majitel řekl NE

Původní majitel, kterým je osmdesátiletý armádní veterán Carl Westcott, dnes tvrdí, že dům určitě prodávat nechtěl. Tvrdí, že smlouvy podepsal pod vlivem léků v době, kdy byl vážně nemocný. Dokumenty k podpisu prý dostal pouhé tři dny po náročné operaci.

„Byl v tu dobu nezdravé mysli, neschopen dát svůj svobodný, dobrovolný a rozumem podložený souhlas s prodejem domu,“ uvedli právníci s tím, že starý muž trpí nevyléčitelnou neurodegenerativní Huntingtonovou chorobou. Ve Spojených státech se složitému právnímu sporu věnuje například New York Post, který přinesl i fotky interiéru.

Soudní proces by měl vypuknout za měsíc v Los Angeles. Katy Perry postaví svou taktiku na tom, že se na nemovitost těšila. Silné zbraně ale určitě vytáhne i rodina armádního veterána. „Pro nás je problémem číslo jedna zhoršující se zdravotní stav našeho tatínka, tato právní bitva a stres mu jen přitěžují. Naším přáním je prožít s tatínkem poslední dny tam, kde to tolik miloval,“ uvedla rodina nemocného armádního vysloužilce.

Zdroj: Profimedia.cz, New York Post

Podívejte se také, jak bydlí Roman Skamene:

Sdílejte článek

Přečtěte si také