Bydlení slavných

27. dubna 2023 13:00

redakce Prima Living

Anife Vyskočilová má nejkrásnější chatu v Suchdole. Zrekonstruovala ji sama

Anife Hassan Vyskočilová (49), bulharská tanečnice, moderátorka a herečka tureckého původu, má chatu se zahradou v zahrádkářské kolonii v pražském Suchdole, kterou si vlastnoručně zrekonstruovala. Jak chata vypadá?

Chatu se zahradou a s krásným výhledem na Prahu v zahrádkářské kolonii v Suchdole koupila Anife Hassan Vyskočilová ve velmi špatném stavu, a tak se musela pustit do renovace interiéru objektu i přilehlé zahrady. Vrhla se do toho s vervou sobě vlastní a za vydatné pomoci syna Harryho (32).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Který stát v Evropě má nejvyšší důchody pro seniory?

Všechno v jedné místnosti

Chatka má pouze jednu místnost, do níž se muselo vejít úplně všechno včetně pohodlné postele a televize i úložných prostorů. Bývalá veranda se pod rukama Anife proměnila na malou kuchyň, která je ale k vaření a pečení vybavená vším potřebným a navíc i s krásným výhledem na zahradu s bazénkem. Do chaty se podařilo dát i záchod s koutkem na sprchování.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Felix Slováček a Dáda Patrasová

Nejkrásnější chata v osadě

Celý interiér je krásně sladěný a chatka Anife Vyskočilové byla mezi zdejšími usedlíky prohlášena za nejkrásnější, na což je její majitelka náležitě hrdá. „Byla jsem hrozně šťastná, mám ráda zdejší lidi. To jsou lidi z paneláků, malých bytů, a oni sem jezdí čerpat pozitivní energii. Pěstují tu rajčata, jahody, večer opékají buřty, pozvou si známé a jsou spokojeni,“ uvedla pro iDnes.cz.

Přečtěte si také: Dalibor Janda ukázal svůj domov. Zpěvák je vášnivým zahradníkem, ale rýči se vyhýbá

Zahrada pro radost

Zásadní proměnou prošla i zahrada. První, co Anife odstranila, byly kaktusy vysázené pod okny. V zahrádkářské kolonii bylo totiž zvykem je tam mít kvůli zlodějům, ale jí se pichlavé rostliny nelíbily, a tak je nahradila přívětivější zelení. Na zahradě našly místo hlavně květiny a bylinky, ale i papriky, rajčata a dýně, o které se s láskou stará. Hrabání v zemině je pro ni skvělý relax.

Grilování pod pergolou

I když je v chatě kuchyňka, Anife využívá především kuchyň letní s velkým grilem a posezením, která je na zahradě pod pergolou, kde se schází s rodinou a přáteli.

Tráví tu i Vánoce

Čas tu ráda tráví se svou vnučkou a pro osvěžení v parných letních dnech jim slouží i malý bazének. Jak už to v koloniích bývá, přívod vody je pouze v době, kdy nemrzne – tedy od jara do podzimu. Anife se ale nebojí pobývat na chatě i v zimě a strávila tu nejedny Vánoce.

Zdroje: idnes.czblesk.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také