Naše tipy

30. května 2022 11:27

redakce Prima Living

Kupte si originální látky Ládi Hrušky a ušijte si z nich něco na sebe

Veselé nové oblečení, které si ušijete sami doma? Není problém! Láďa Hruška si pro vás připravil exkluzivní vychytané látky, ze kterých si můžete zhotovit například originální oblečení pro sebe, partnera, děti nebo vnoučata.

Úpletové látky Ládi Hrušky jsou ke koupi ve dvou originálních a rozhodně nezaměnitelných designech. Hned na prvním motivu najdete Láďovy ikonické hrušky, které se na vás budou jenom usmívat. Druhý motiv je pro všechny kutily! Na látce jsou vrtačky, štípačky či malířská štětka, prostě vše, co by měl mít správný kutil doma.

Hodí se i na dětské oblečení

A co si z nich ušít? Spoustu věcí! Namátkou čepici, čelenku, kalhoty, kraťasy, legíny, nákrčník, šátek, pyžamo, noční košili, spodní prádlo, sukni, šaty, tuniku, triko, tričko, tílko.

Čím více látky si koupíte, tím méně zaplatíte za jeden délkový metr v šíři 148 centimetrů – množstevní slevy naskakují při koupi tří, pěti nebo deseti metrů, koupit si samozřejmě můžete i malý kousek třeba na dětské oblečení - látka je skvělá i na dětská body nebo dupačky. Jde o plnobarevný digitální tisk na tmavém pozadí a látka splňuje tu nejpřísnější zdravotní certifikaci (Oekotex Standard 100, třída I), takže se hodí i na oblečení pro děti od tří let.

Veselé látky Ládi Hrušky jsou skvělým tipem na originální dárek nejen pro šikovné švadlenky. Radost s nimi uděláte určitě i svým prarodičům. Navíc se nám blíží letní prázdniny, a tak můžete naučit třeba i své malé ratolesti, jak si ušít vlastní stylové tričko.

Bojíte se, že když nejste profesionální švadlenka, bude pro vás těžké si z látek něco vyrobit? Nemějte strach. V podzimní řadě vašich oblíbených Vychytávek Ládi Hrušky vám nejpopulárnější český kutil poradí, co všechno si můžete z látek ušít či vyrobit – snadno, doma a bez propíchaných prstů!

Látky si exkluzivně objednejte na e-shopu. Tak neváhejte a užijte si výrobu svého vlastního originálního kousku.

Sdílejte článek
Štítky Láďa Hruška oděv

Přečtěte si také