Jak na to

8. května 2022 08:46

redakce Prima Living

Vychytávky Ládi Hrušky: Vyrobte si originální servírovací prkénka

Vychytávky Ládi Hrušky: Vyrobte si originální servírovací prkénka

Známý kutil Láďa Hruška připravil další vychytávku, díky které si tentokrát můžete vyrobit praktické servírovací prkénko na sýry, uzeniny nebo třeba pokrájenou zeleninu. Ohromte svou návštěvu na další rodinné nebo přátelské oslavě.

Nahromadila se vám doma stará kuchyňská prkénka nebo jich máte více, než dokážete využít? Nevyhazujte je, vdechněte jim druhý život a vyrobte si z nich vychytaný etažér, na kterém může stylově servírovat nejrůznější jednohubky. Jak na to, vám ukáže Láďa Hruška ve své dílně.

Několikapatrové servírovací prkénko si samozřejmě můžete vyrobit i z prkének nových, ani tak to nebude představovat citelný zásah do rozpočtu. Postup ukazuje zřejmě nejslavnější český kutil v úvodním videu.

Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, rádi chutně a zdravě vaříte, využíváte domácí i venkovní rostliny pro jejich léčebné schopnosti, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

Aktuální díl se vysílá v neděli 8. května ve 12.55 na Primě, více ZDE

Tentokráte si zajedeme na výlet do Českých Budějovic, kde nám divačka Lenka předvede, jak se vyrábějí krásné a nadčasové vitrážové lampy z barevných sklíček. V Láďově domácí lékárně soustředíme pozornost na rozmarýn a jeho blahodárné účinky na naše duševní rozpoložení, a navíc si připravíme rozmarýnové víno. Nezapomeneme ani na oslavu Dne matek a svým milým maminkám, mamkám a matičkám upečeme k snídani podle receptu našeho dobře známého a všestranného Pepy Matějíčka z Velkého Meziříčí fantastické maminčiny loupáky.

Sdílejte článek
Štítky den matek Láďa Hruška

Přečtěte si také