Legendární fotbalista Ladislav Vízek bydlí ve vilce na kraji Prahy. V domě má i tunel

Bývalý fotbalový reprezentant Ladislav Vízek (69) bydlí s rodinou v pěkné vilce na kraji Prahy. Dům v Dolních Chabrech není nijak nápadný a okázalý, ale Vízkovým se tu dobře žije. Podívejte se, jak vilka fotbalové legendy vypadá.

Vízkovi si bydlení na konci malé uličky v Dolních Chabrech moc pochvalují. Dům mají zařízený pohodlně a docela skromně, žádná luxusní extravagance. Slavná fotbalová léta Ladislava Vízka v něm připomínají jenom poháry z turnajů zatím zastrčené v koutě.

„Na dvorku za domem mám takovou svou trucovnu. Tam se chystám jednou vybudovat posezení pro přátele, kde snad všechny své trofeje jednou vystavím s větší pompou,“ svěřila se deníku Blesk stále populární fotbalová legenda, která svou bohatou hráčskou kariéru ukončila už před více než pětadvaceti lety. Zatím v trucovně přespává babička, když k mladým přijede na návštěvu.

NENECHTE SI UJÍT: Vízek řekl, co dělá Trpišovský špatně: Rotuje osmnáct hráčů a nikdo neví, na čem je

Dům s tunelem

Dům to není na první pohled nijak mimořádný. Jednu zajímavost ale má. Majitel, od kterého Ladislav Vízek dům před lety koupil, ve velkém choval akvarijní rybičky a obchodoval s nimi. „Když podnikatel zkrachoval, musel se domu rychle zbavit, a tak byla jeho cena docela rozumná,“ prozradil bývalý fotbalista. Svůj byznys měl přímo v domě, konkrétně v nezvykle dlouhé hale připomínající tunel. Akvária tam už dávno nejsou, tunel ale zůstal. V nedávné době měla tenhle prostor pronajatý lékařská firma, která v něm skladovala dokumentaci. Dnes je tunel prázdný a čeká na další využití.

Na dvorku s muškáty nechybí posezení s krbem a taky tu bydlí v klecích morčata. „Před časem jsme zadarmo dostali dvě. A trochu se nám rozmnožila,“ dodává bývalý fotbalista.

Zdroje: isport.blesk.cz, Profimedia.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také