Lída chce v DREAM TEAMU – Mistrech dílny ukázat, že ženy to zvládnou taky

Lída, DREAM TEAM Showtime

Miluje práci se dřevem, bydlí ve srubu, který si upravila podle svých představ, a vyrábí vlastní nábytek. Lída Garcia se práce nebojí a v pořadu DREAM TEAM – Mistři dílny se učí týmové práci.

Jsem hodně veselá a upovídaná a mám ráda, když je kolem ruch. Jsem bezprostřední a pracovitá, nebaví mě sedět doma na zadku,“ říká o sobě Lída, jedna z dvanácti soutěžících v novém primáckém pořadu DREAM TEAM – Mistři dílny.

Ráda kreativně recykluje

Doma jí říkají Karle, protože se ráda pouští do práce, kterou většinou dělají muži. K tomu, aby se přihlásila do pořadu, ji ale musela dva týdny přemlouvat tchyně. „Nakonec jsem se nechala ukecat a řekla si, že to zkusím,“ směje se Lída.

Nejvíce ji baví vyrábět menší nábytek a dekorace. „Pracovat s nářadím a vymýšlet, co hezkého bych mohla vyrobit, mě moc baví. Hlavně recyklace starých věcí. Dávat tomu nový život a nové využití. A pak mám hroznou radost, když se mi to povede, a ještě větší, když se to líbí ostatním,“ říká Lída.

Na co by využila výhru?

Kdyby Lída vyhrála, finance by investovala do vlastní dílny. Zatím pracuje na zahradě, teď by byla v teple a suchu a mohla se také soustředit na to, aby rozjela podnikání, po kterém touží.Taky je mým snem přestavovat dodávky a kontejnery na obytné prostory a dělat tím lidem radost, i když mi moji známí tvrdí, že jsem blázen,“ směje se.

Sdílejte článek
Štítky dílna Dream Team