Bílá vlastní kromě vily v Otvovicích i několik bytů v Praze. Pořídila si také kancelář za 7 milionů

Oblíbená zpěvačka Lucie Bílá (58) si umí peníze vydělat, ale také je dobře investovat do nemovitostí. Kromě luxusní vily v rodných Otvovicích vlastní také několik bytů a naposledy si pořídila kancelář za více než sedm milionů v pražských Nuslích.

Lucie Bílá vždycky myslela na zadní kolečka, a tak desítky milionů investovala do nemovitostí. Kromě luxusního rodinného domu v Otvovicích vlastní několik bytů v Praze i svém  bydlišti. Naposledy si podle webu eXtra.cz pořídila kancelář v pražských Nuslích. Za jednotku v prvním nadzemním podlaží Lucie Bílá, občanským jménem Hana Zaňáková, podle smlouvy v katastru nemovitostí zaplatila 7,3 milionu korun.

NENECHTE SI UJÍT: Eva Pilarová měla v severních Čechách chalupu jako z pohádky. Tady byla šťastná

Sídlo v rodných Otvovicích

Svůj vysněný dům si Lucie Bílá postavila sama v rodných Otvovicích nedaleko Kralup nad Vltavou. Přezdívá se mu orlí hnízdo. Jak jsme psali na našem webu, perfektní vila se zahradou za 40 milionů má všechno, na co si člověk jen vzpomene a co potřebuje k luxusnímu životu. Nechybí sauna, dvě jídelny ani tajný pokoj. Stavbu obklopuje zeleň a hlavně tu nejsou žádné mrtvé body, jak zpěvačka sama říká.

Podívejte se, jak česká slavice bydlí a jak příjemná je její zahrada:

Byty v Praze i Otvovicích

Kromě rodinného sídla v Otvovicích vlastní oblíbená zpěvačka dva byty v Praze Vršovicích a jeden hodně luxusní na pražském Josefově, který před lety koupila pro syna Filipa. Už před deseti lety se jeho cena odhadovala na 45 milionů korun, takže nyní může mít cenu více než dvojnásobnou.

Loni v Otvovicích koupila za 5,6 milionu korun ještě dva menší byty v bytovce vzdálené od svého sídla pouhých 150 metrů. Podle informací z katastru nemovitosti má jeden byt 38 metrů čtverečních a pouze jednu hlavní větší místnost, druhá kuchyň a pokoj a 48 metrů čtverečních. K oběma samozřejmě náleží také koupelny a navíc zahradu: u prvního bytu 79 metrů čtverečních, u druhého 41 metrů čtverečních.

Lucie Bílá ještě más chalupu v Líšném na Maloskalsku v Českém ráji a dům ve Veltrusech.

Zdroj: eXtra.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také