Bydlení

5. listopadu 2016 06:00

Markéta Zídková

Nakoukněte do šatníků celebrit aneb kolik hadříků mají Kardashian nebo Miley Cyrus

Nakoukněte do šatníků celebrit aneb kolik hadříků mají Kardashian nebo Miley Cyrus

Všichni (minimálně všechny ženy) toužíme po velké skříni, nebo dokonce šatníku, kam by se vešly všechny naše věci, většina ji však doma nemá. Celebrity… No, to je trochu jiný případ. Mnoho z nich má desítky značkových šatů, stovky párů bot a doplňků - dost na to, aby si založily vlastní malý obchodní dům. Proto potřebují odpovídající skříně a šatníky, kam by se jejich velká sbírka vešla. Nakoukněte hvězdám do soukromí a zjistěte, jaké mají šatníky. Ten zpěvačky Christiny Aguilery je naprosto ohromující. (AC)

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian (mladší sestra známější Kim) je organizací svého šatníku posedlá. „Nemohla bych mít šatník uspořádaný jiným způsobem, než podle barev. Díky tomu je oblékání ráno mnohem jednodušší a skříň vypadá mnohem čistší,“ přiznala v jednom rozhovoru.

Ashley Tisdale

Americká herečka a zpěvačka Ashley Tisdale, která se proslavila hraním ve filmech a seriálech pro teenagery, miluje vysoké podpatky, proto jim ve svém šatníku vyčlenila dostatek místa. Také sbírá tenisky Nike.

Olivia Wilde

Slavná Třináctka ze seriálu Doktor House, americká zpěvačka a modelka Olivia Wilde na šatník proměnila pokoj pro hosty. Olivia Wilde změnil její pokoj pro hosty do skříně, a hotový výsledek je super plyš a ideální pro její úžasný šatník.

Jennifer Hawkins

Bývalá Miss Unoverse Jennifer Hawkins má úžasný šatník, ve kterém nejvíce místa zabírají police na boty, jež Hawkins miluje a má jich kolem stovky.

Kaley Cuoco

Servírka Penny ze seriálu Teorie velkého třesku, tedy vlastně herečka Kaley Cuoco má údajně šatník ve třech místnostech. Ano, ve třech!

Jessica Alba

Neviditelná žena z Fantastické čtyřky, herečka Jessica Alba nemá úplně hvězdný šatník. Prostor si vytvořila sama a jako takový jej miluje.

Fergie

Šatník zpěvačky Fergie působíví ve skupine The Black Eyed Peas prý vznikl tak, že dělníci zbourali zeď mezi dvěma místnostmi. Její manžel tomuto obřímu prostoru láskyplně přezdívá Ferieland.

Eva Longoria

Zoufalá manželka Eva Longoria má úžasný šatník plný bot a značkových oděvů. Uvnitř se například skrývá i 50 džín.

Jaime King

Herečka Jaime King známá například ze seriálu Doktorka z Dixie či z filmu Sin City nemá šatník příliš velký, ale je neuvěřitelně dobře organizovaný a skvěle předvádí svůj záviděníhodný obsah.

Paula Abdul

Máme tady další závislačku na botách. Americká zpěvačka Paula Abdul a nyní hlavně porotkyně soutěže American Idol má monstrózní šatník. Rozkládá se na ploše 465 metrů čtverečních, každá položka v něm je očíslována a odpovídajícím způsobem uložena. Také vlastní velkou sbírku bot na podpatku, i když ty mají jen okolo pěti centimetrů. Na zpěvačku dost malá výška.

Miley Cyrus

Šatník zpěvačky a herečky Miley Cyruse je stejně ženský, ale i zvláštní jako hvězda sama.

Rachel Zoe

Americká módní návrhářka a podnikatelka Rachel Zoe miluje své boty, takže její šatník bude lákadlem pro všechny jí podobné.

Oprah Winfrey

Asi nejznámější televizní moderátorka Oprah Winfrey má šatník grandiózních rozměrů a hyperorganizovaný - dokonce i její trička jsou seřazena podle barev.

Tamara Mellon

Spoluzakladatelka značky Jimmy Choo Tamara Mellon má skříň plnou bot, jak jinak značky Jimmy Choo.

Christina Aguilera

Zpěvačka Christina Aguilera má dva obrovské šatníky, jeden věnován výhradně botám. Organizuje je společně s návrhářem a má zde i žebřík, aby na všechny dosáhla.

Nicky Hilton

Módní návrhářka Nicky Hilton, sestra známější Paris, má obrovský šatník, do kterého se vejdou stovky párů značkových bot a více než 200 kabelek.

Paris Hilton

A také nejslavnější dědička Paris má v šatníku tolik bot, kolik si jen dokážete představit. Není ani v lidských silách, aby je všechny unosila.

Sdílejte článek
Štítky Oprah Winfreyová Eva Longoria celebrita herec obuv Christina Aguilera Miley Cyrusová Paris Hiltonová Olivia Wilde Kaley Cuoco Ashley Tisdale Jessica Alba

Přečtěte si také