Bydlení

18. ledna 2018 06:00

Tereza Javorová

Pracujete v kanceláři? Těchto 10 vychytávek vám zpříjemní pracovní dobu

Pracujete v kanceláři? Těchto 10 vychytávek vám zpříjemní pracovní dobu

Kancelářský život není snadný. Neosobní a strohé vybavení často působí depresivně a sterilně. Kdo ale říká, že si s sebou do práce nemůžeme přinést pár vychytávek? Tyhle musíte mít!

Miska na jídlo

Teplá polévka je v zimních měsících tím nejlepším obědem. Nosit ji ale do práce v zavařovací sklenici je vrchol nepraktičnosti. Co takhle zkusit speciální misku s oddělenou nádobou na pečivo?

(K dostání na Bonami za 395 Kč)

Stojan na sluchátka

Ať už děláte v rádiu, call centru nebo si jen rádi zpříjemňujete pracovní dobu poslechem Spotify, zcela jistě oceníte praktický stojan na sluchátka!

(K dostání na Woodle.cz za 1090 Kč)

Hřejivý pléd

Zimní odpoledne mohou být dlouhá a sychravá. Pokud si ale ssebou do práce přinesete nenápadný pléd, můžete ho přehodit přes opěradlo židle, takže vás bude příjemně hřát.

(K dostání na Amazonu za 14,99 euro)

Osobní větráček

Naopak léta v prosklených kancelářských budovách jsou horší než ve skleníku. Pokud mají vaši kolegové panickou hrůzu z klimatizací, pořiďte si malý osobní větráček! Je tichý, výkonný a elegantní!

(Nakupujte na Mall.cz za 986 Kč)

Skleněný hrneček

Už vás nebaví přehrabovat se v kuchyňce erárními hrnečky v zoufalé snaze najít takový, který by nezdobily nevábné hnědé usazeniny? Noste si svůj vlastní! Skleněný hrneček navíc můžete po vypití ranní kávy rozebrat a používat během dne jako sklenici!

(K dostání na Zoot.cz za 649 Kč)

Praktická nabíječka

Máte v kanceláři víc lidí než elektrických zásuvek? Žádný problém, pořiďte si nabíječku se třemi USB vstupy a už nikdy nebudete s kolegou muset hrát kámen, nůžky, papír o to, kdo si může dobít mobil.

(K dostání na Czc.cz za 299 Kč)

Šikovný organizér

V každodenním chaosu není snadné udržet si na stole pořádek. Pokud také trávíte 50 % pracovní doby hledáním jediné zbývající propisky, přehledný organizér je pro vás nutností!

(K dostání na Bonami za 609 Kč)

Zdravotní polštář

Správně sedět za stolem je umění, které mnoho z nás neovládá. Pokud patříte mezi ty, kteří se po dni v kanceláři cítí rozlámanější než po kruhovém tréninku, zainvestujte a kupte si zdravotní polštář!

(Prodává Dynasit za 990 Kč)

Pohodlné papuče

Venku mrzne, uvnitř teplo. Věčné zimní dilema. Zatímco ale svetr po příchodu do práce můžete odložit, v botách se musíte pařit celý den. I když…?

(K dostání na Zoot.cz za 399 Kč)

Antistresová kostka

Ať už máte před poradou, výroční schůzí, nebo se vám jen v e-mailové schránce množí nevyřízená pošta, nepodléhejte stresu! Že se to snadno řekne? Kdepak, s antistresovou kostkou je každá uzávěrka hračka!

(K dostání na Mall.cz za 199 Kč)

Sdílejte článek
Štítky Spotify pracovní doba Bonami Amazon.com Mall.cz

Přečtěte si také