Bydlení

6. března 2024 07:00

Lenka Valjentová

Modelka Irina Shayk nabízí k pronájmu svůj byt v New Yorku. Chce sedm set tisíc měsíčně

Supermodelka ruského původu Irina Shayk (38) pronajímá svůj nádherný byt ve West Village nedaleko parku Hudson River v New Yorku. Chce za něj neskutečných 30 000 dolarů, tedy přibližně 700 tisíc korun měsíčně. Podívejte se, jak takové luxusní bydlení vypadá.

Rozlehlé apartmá v pátém patře s výhledem na řeku Hudson koupila Irina Shayk za 6 milionů dolarů (asi 140 milionů korun) v prosinci 2015. V roce 2021 ho chtěla prodat za 8,2 milionu dolarů, tedy necelých 190 milionů korun, ale kupce nenašla.

V současné době newyorský byt ve West Village na Charles Street 150 se dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami a velkou terasou nabízí k pronájmu za 30 000 dolarů, tedy zhruba 700 tisíc korun měsíčně. Cenu určuje hlavně lokalita, jelikož zájem o bydlení uprostřed New Yorku je veliký.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Fotbalista Cristiano Ronaldo zapadl mezi šejky. Sídlo v Dubaji kupuje za více než miliardu

Hvězdná modelka Irina Shayk začala svou veleúspěšnou kariéru v Paříži v roce 2005. Chodila s několika celebritami, včetně fotbalisty Cristiana Ronalda a herce Bradleyho Coopera, se kterým má dceru. V poslední době je spojována s Tomem Bradym, bývalým quarterbackem a sedminásobným vítězem Super Bowlu.

Jak luxusní byt vypadá

Vchod ve stylu galerie a velký obývací pokoj spojený s prostorným jídelním koutem nabízejí spoustu prostoru. Odtud je přístup na soukromou terasu (asi 40 metrů čtverečních) orientovanou na jih.

Kuchyň je špičková ve všech směrech, včetně skříněk z ořechového dřeva, pultů z bílého mramoru, luxusního niklového kování a nejmodernějších spotřebičů.

Okna od podlahy ke stropu (stropy bytu jsou vysoké přes tři metry) se táhnou po celé délce bytu.

Hlavní ložnice má šatnu hodnou přehlídkového mola a mramorovou koupelnu s obrovským skleněným sprchovým koutem, vanou a dvojitými umyvadly. K dispozici je také druhá ložnice s vlastní koupelnou.

NENECHTE SI UJÍT: Velkolepá rezidence Freddieho Mercuryho je na prodej. Dům Garden Lodge stojí 890 milionů

Byt je v luxusní budově

Vybavení budovy, kde se apartmá Iriny Shayk nachází, zahrnuje soukromý venkovní prostor, krytou příjezdovou cestu s garáží, krytý plavecký bazén a fitness centrum s jógovým studiem, saunou a barem.

Zdroje: realtor.com, Profimedia.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také