Nové číslo oblíbeného časopisu Prima Vychytávky vás naladí na nadcházející jaro

Těšíte se, až k vám konečně dorazí jaro? Vyrobte si veselý jarní domeček, který jednoduše zavěsíte na dveře. To je jeden z mnoha tipů, které najdete v aktuálním čísle časopisu Prima Vychytávky. Nechybí ani recepty na Láďovy dobroty, díky nimž si připravíte výborný pivní sýr.

Příroda se nám již pomalu probouzí zpátky k životu, a ani my nesmíme zahálet. Vytvořte si jarní náladu i u sebe doma. Potěšte se pestrou jarní kyticí do vázy, užijte si svěží krásu jarních květin, jao jsou tulipány, frézie, narcisy nebo hyacinty. Ve svých zahradních tipech vám Láďa také prozradí, jak na časnou péči o výstavní zelený trávník, ukáže, jak na správné přesazování muškátů, sestříhávání hortenzií, jarní ošetření růží po zimě a seznámí vás se zajímavými odrůdami brambor.

Vyrobte si pultík, ulevte bolavým svalům

V pravidelné rubrice Domácí kutil vám Láďa poradí, jak si zrenovovat starou skříňku notovým papírem či jak vyrobit máslostroj. Nebo snad řešíte problém, kam odložit hrnek, když zrovna sedíte pohodlně uvelebení na gauči? Láďa má pro vás řešení v podobě odkládacího pultíku na gauč, díky kterému budete mít vždy svůj oblíbený nápoj na dosah.

Láďova Domácí zelená lékárna představí hluchavku, která pomůže na křečové žíly, kostival, který uleví bolavým kloubům a svalům, a starček Fuchsův, který určitě znáte jako typickou luční rostlinu, ale málokdo ví, že vám pomůže zahojit odřeniny i štípance.

Už jste jedli sladké čočkové palačinky?

Chyběly vám Láďovy dobroty? Nesmutněte! Jestli chystáte večerní posezení s rodinou a přáteli, máme pro vás ideální pochoutku. Udělejte si domácí pivní sýr, který je výborný nejenom na čerstvém chlebu. Pro milovníky sladkého má Láďa připraveny ořechové řezy s pudinkem, sladké čočkové palačinky nebo banánové kuličky.

Na závěr si pro vás Láďa připravil jedenáct předních lázeňských měst Evropy, která se pyšní svými koupelemi. Navštivte český lázeňský trojúhelník, který se stal již patnáctou tuzemskou položkou prestižního seznamu organizace UNESCO.

Nové vydání časopisu Prima vychytávky vám kromě toho nejlepšího z pořadů Vychytávky Ládi Hrušky, Receptář prima nápadů a Libovky Pepy Libického nabídne i 16 stran navíc za pouhých 35 Kč. Časopis najdete na všech novinových stáncích nebo přímo ve své schránce jako předplatné na rok 2022 ZDE.


Přečtěte si také