Trendy

24. listopadu 2021 14:00

redakce Prima Zoom

Nejbohatší pes světa bydlí v paláci u moře, kde žila i Madonna

V takovém luxusu si nežije ani moc lidí, natož psů. Německý ovčák Gunther VI. je multimilionář, který bohatství zdědil po svém dědečkovi. Právě prodává palác v Miami. Jak je něco takového možné?

Vila v toskánském stylu se prodává za 31 milionů dolarů, což je neuvěřitelných 701 milionů korun. K domu náleží i bazén, zahrada s fontánou nebo soukromé molo pro kotvení lodí. V samotném domě je devět ložnic. Dům dřív patřil popové královně Madonně a jeho cena v posledních letech pořádně stoupla.

Jak pes k milionům přišel?

Rod německých ovčáků Guntherů měl zdědit obrovský majetek po německé hraběnce Karlottě Liebenstein v roce 1992, když šlechtična zemřela. Kolem psů se vytvořily všelijaké příběhy a neuvěřitelné historky o soukromém šéfkuchaři, který jim připravuje steaky k snídani, nebo o letech soukromým letadlem do Itálie či na Bahamy.

Některé zdroje ale tvrdí, že příběh Gunthera VI. je vymyšlený a že dům ve skutečností vlastní Ital Maurizio Mian. Přesto je fakt, že by takový majetek mohl patřit psovi, který si ani neuvědomuje, co vlastní, velice přitažlivý.

Sdílejte článek

Přečtěte si také