Trendy

3. listopadu 2021 13:29

redakce Prima Zoom

Odbornice na výživu oblepila svůj dům žvýkačkami. Pro nepořádek nebylo kam šlápnout

Jen málokdy se někomu podaří vytvořit nepořádek, pro který ani není vidět podlaha. Odbornice na výživu Jane to ale dokázala. Nebyl to ale jen tak ledajaký nepořádek, hezky hnil a pořádně smrděl. Byt potřeboval zachránit co nejdříve!

Do akce se proto pustily odbornice Kim a Aggie z pořadu Máte doma uklizeno? Nestačily se divit, co je čekalo za dveřmi zdánlivě luxusního domu. Nábytek byl pokrytý špínou, ve vaně se držely usazeniny a ložnice spíš připomínala skládku. To nejhorší ale bylo v kuchyni. V ledničce to žilo. Hromady bakterií hodovaly na plesnivém jídle. Aggie navíc v laboratoři zjistila, že stejné bakterie, které měla Jane na toaletě, debužírovaly i uvnitř lednice!

Aggie navíc pořád šlapala na žvýkačky, které byly všude po bytě. Majitelka domu totiž měla zlozvyk, že když dožvýkala žvýkačku, sladkost prostě někam zahodila. Žvýkačky tak byly nalepené na kuchyňské lince, na nábytku, na nádobí a dokonce i na kobercích. Aggie proto Jane naučila jednoduchý trik.

Jak dostat žvýkačku z koberce

Budeme potřebovat:

  • Igelitový pytlík
  • Led
  • Nůž

Postup:

Led dáme do igelitového pytlíku a umístíme ho na žvýkačku přilepenou ke koberci. Necháme led působit. Žvýkačka díky němu změní strukturu a následně půjde odloupnout. Na její odstranění můžete použít i nůž, ale pozor, abyste nepoškodili textilii. Stejný princip můžeme uplatnit, když si například sedneme do žvýkačky v MHD. Stačí kalhoty šoupnout do mrazáku. Žvýkačka pak půjde dolů snadno.

Máte doma uklizeno? USA můžete sledovat denně na Prima SHOW, na odvysílané díly se také můžete mrknout on-line.

Sdílejte článek

Přečtěte si také