Podívejte se do bytu Carrie ze Sexu ve městě. Najdete tu i plnou šatnu

Odehrávala se v něm hromada známých scén, Carrie Bradshawová tu potkávala své lásky i kamarádky. Ikonický jednopokojový byt na Manhattanu se zapsal do paměti fanoušků seriálu, ačkoli vlastně nikdy neexistoval. Až doteď.

Interiéry seriálu se točily ve studiu, tam také vznikly kulisy Carriina bytu. Exteriéry se pak točily přímo na Manhattanu, ale před domem, ve kterém byt vůbec nebyl. Nyní se ale objevily fotky, které ukazují jeden newyorský byt upravený tak, aby co nejvěrněji odpovídal seriálovým kulisám.

Je tu i známá šatna

Nevznikl sice ve West Village, kde měla sloupkařka bydlet, ale kousek dál na sever v Chelsea. Umístění na Manhattanu ale zůstalo zachováno. V bytě je ložnice se psacím stolem, u kterého se Carrie zamýšlela nad životem a vztahy. Najdete tu také její obrovskou šatnu, která je na fotkách plná oblečení.

Designéři dokonce mysleli i na takové detaily, jako je pevná linka. Když se seriál natáčel, mobily se teprve začínaly dostávat do kapes smrtelníků. Většina lidí měla doma pevnou linku a Carrie ji používala, často si i pouštěla vzkazy na záznamníku.

Jediný problém s kopií seriálového bytu je ten, že pro veřejnost bude přístupný jen na dva dny v polovině listopadu a to ještě přes Airbnb, takže kdo si ho dřív zarezervuje, bude moct prožít noc jako Carrie.


Přečtěte si také