Bydlení

1. března 2023 11:30

Komerční sdělení

Rodinné domy Nová Valcha – bydlete v klidném prostředí nedaleko centra Plzně

Rezidenční projekt Nová Valcha nabízí moderní rodinné domy s vysokým standardem. Nachází se v klidné oblasti, která je obklopena přírodou, a přesto se nachází nedaleko centra města. Jde o ideální místo pro všechny, kteří si chtějí užívat klid, ale mít město nadosah.

Ideální bydlení

Rodinné domy v projektu Nová Valcha jsou navrženy s důrazem na moderní architekturu a praktičnost. Každý dům poskytuje prostornou obytnou plochu. Byla zkolaudována již šestá etapa, k dispozici jsou domy 4+kk, které nabízí komfortní místo pro život. Domy jsou postaveny z kvalitních materiálů, přičemž při ztvárnění projektu byl kladen důraz na promyšlené dispozice. Vzniklo tak komfortní místo pro život, kde je dostatek místa pro úložné prostory, ale i externí plochy.

Příjemné prostředí

Tyto moderní domy na prodej v Plzni představují jedinečnou investici. Developerské projekty jsou navrženy tak, aby skvěle zapadly do prostředí a vytvářely harmonický dojem. Jde tak o krásné spojení moderního bydlení a přírody. Bydlení v tomto prostředí nabízí soukromí a dostatečnou intimitu, ovšem zároveň se můžete těšit na přátelskou atmosféru. Toto místo si zamiluje každý, kdo hledá komfortní bydlení v klidné části města. Jde o jedinečné spojení přírody a městských výhod.

Perfektní lokalita

Jednou z velkých výhod celého projektu Creditas Real Estate je lokalita novostavby. Plzeň je příjemným místem pro život. Domy se nachází v jihozápadní části města, kde panuje klid. Na jedné straně území stojí stávající vilová zástavba, zatímco z druhé strany se rozléhá les. Díky tomu máte přírodu vždy nadosah. Můžete si užívat svěží prostředí obklopené zelení, přičemž během pár minut se snadno dostanete do centra města.

Možnosti pro volný čas

V blízkém okolí se nachází veřejné dětské hřiště, kde si ratolesti mohou užít spoustu zábavy. To ocení jistě i rodiče. Celkově jde o klidnou a útulnou čtvrť, která je jako stvořená pro rodinný život. Příroda nabízí aktivní vyžití po celý rok, kromě toho se však můžete věnovat sportu i v nedaleké tělocvičně TJ Sokol. Hned vedle pak najdete hospůdku Na Zelené louce, kde se můžete občerstvit po cvičení, či si jednoduše dopřát něco dobrého na zub.

Občanská vybavenost

Na běžné nákupy základních potravin můžete vyrazit do nedaleké menší prodejny potravin. Nachází se v docházkové vzdálenosti. Pro velké nákupy se pak nabízí moderní nákupní centrum Borská pole, kde najdete mnoho různých obchodů.

Do centra města se snadno svezete městskou hromadnou dopravou, autobusová zastávka je vzdálena jen pár minut chůze. Vlakové nádraží se nachází pouze necelé dva kilometry od domu. Bydlení se nachází v blízkosti samotného centra města, přesto však nabízí klid. Ten ocení zejména rodiny s dětmi, ale i kdokoli, kdo touží po soukromí a neláká ho rušné město.

Další klíčová místa v okolí

V okolí nechybí samozřejmě ani další občanská vybavenost, jde například o knihovnu, jejíž služby můžete využívat, či třeba poštu. Nachází se v sousedních Liticích a Lhotě.  Samozřejmostí jsou také dostupné mateřské a základní školy, ale i další místa, která zvyšují komfort v této lokalitě. Můžete si tak užívat výhody města, přičemž žít budete v blízkosti přírody. Moderní domy Nová Valcha lákají na mnoho benefitů, které oceníte.

Najít ideální místo pro život se mnohdy může zdát složité. Projekt Nová Valcha však nabízí jedinečnou příležitost pro všechny, kteří hledají ideální bydlení. Spojuje totiž útulnost a klid přírody, přičemž stále budete nadosah městu a jeho centru. Nechybí tak ani příležitosti pro volný čas, práci, vzdělání a další občanská vybavenost.

Sdílejte článek
Štítky příroda dům Plzeň bydlení projekt rodinný dům centrum města Creditas Real Estate

Přečtěte si také