Bydlení

28. října 2024 08:23

Michaela Vlčková

Splněný sen Martiny Pártlové: Rekonstrukce statku se blíží ke konci. Z ruiny je stavení s duchem

Před několika lety zpěvačka Martina Pártlová (45) zakoupila statek na jihu Čech, který byla ve velmi špatném stavu. Zpěvačka se pustila do rozsáhlé rekonstrukce a nyní se svým sledujícím na sociální síti Instagram pochlubila, jak přestavba pokračuje. Jisté je, že stavbu nechala zrekonstruovat velmi citlivě.

Statek na jihu Čech si Martina Pártlová pořídila už v roce 2021. Tehdy byla nemovitost velmi zchátralá a zpěvačka byla odhodlaná ji přetvořit k obrazu svému. Vysnila si moderní stavení ve stylu anglického venkova. Náročná rekonstrukce se nyní pomalu blíží ke konci. „Byl to vždycky můj sen. Pořídila jsem si před třemi lety hodně starý statek a myslela jsem si, že to bude jednoduché opravit. Ale není,“ nechala se již dříve slyšet Pártlová v pořadu Show Jana Krause.

NENECHTE SI UJÍT: Martina Pártlová staví luxusní vilu na Bali. Nebudou chybět bazény ani výhled na moře

„Když si teď vzpomenu na tu zoufalost na začátku, tak se mi nechce věřit, že jsme došli tak daleko. Hypotéka sice na celej život, ale měla jsem neuvěřitelné štěstí ve výběru stavební firmy, truhlář taky vypadá poctivě, paní od závěsů je taková moje krevní skupina a vůbec všichni, kdo se okolo tohoto blázince motají, se mi zdají fajný,“ popsala zpěvačka v srpnu na svém instagramovém profilu, kde se nyní pochlubila záběry, na kterých ukázala, v jaké fázi rekonstrukce statek je.

Chalupa se pomalu začíná plnit designovým nábytkem, který připomíná vintage styl. Martina se po poradě s odborníky snažila zachovat vše, co bylo možné. Například cihlový strop v místnosti, která byla v minulosti využívaná jako chlívek pro zvířata.

PŘEČTĚTE SI: Bydlení Veroniky Arichtevy: V nádherném domě má tajné chodby jako na zámku

Interiér statku je laděný do sametově zelené a bílé barvy. Velké místnosti v přízemí dominuje masivní krb. Pártlová také ukázala části koupelen, které jsou v chalupě celkem tři.

Zpěvačka rekonstruuje chalupu téměř bez asistence partnera. „Partnera to vůbec nezajímá, ten říká, že je umělec a že tímhle se vůbec nebude zabývat. Teda až když jsem mu řekla, že mu nahoře udělám nahrávací studio, trošku zjihnul a už si vybral i koberec, který tam dáme,“ prozradila.

Martina Pártlová je budovatelka. Po čtyřicítce se mi začalo dařit, říká zpěvačka:


Přečtěte si také