Bydlení slavných

2. února 2024 16:30

redakce Prima Living

Martina Pártlová staví luxusní vilu na Bali. Nebudou chybět bazény ani výhled na moře

Herečka a zpěvačka Martina Pártlová prozradila, že staví ubytování na Bali. Na dechberoucím místě, se dvěma bazény, ložnicí s obří postelí a výhledem na moře. Na sociálních sítích ukázala čerstvé video ze stavby.

Martina Pártlová následuje svou kamarádku Veroniku Arichtevu, jež si nedávno udělala radost nastěhováním se s rodinou do nového domova. Sice jde jen o „chalupu“, kterou si Pártlová staví s partnerem, hudebníkem Josefem Vařekou, ovšem nebude nikde jinde než na Bali. Pár přitom vlastní už jeden luxusní dům, kde bydlí, a také starý statek, který si přetváří k obrazu svému.

„Těšíme se jak malí Jardové, ikdyž je to trošku o nervy,“ napsala Pártlová k videoprohlídce balijského obydlí, kterou sdílela na svém profilu na Instagramu. „Půlka věcí nejde tak jak u nás a tak celkem improvizujeme a vymýšlíme na místě,“ pokračovala a dodala, že pozemek musí mít vlastní obřad, bez kterého by nešlo stavět. „Holt ostrov bohů a démonů. Bohužel asi nebudu první, kdo tady přespí,“ uzavřela s humorem sobě vlastním.

Novým domem zpěvačka provedla své sledující prostřednictvím videa a ukázala všechny místnosti. Ložnici s „king size“ postelí a výhledem na bazén a moře, šatnu, koupelnu, která patří k ložnici, hlavní koupelnu, druhou ložnici a malou kuchyň s terasou, dětský bazén a bazén pro dospělé. Na takové chalupě by se líbilo asi každé rodině, a pokud ji tedy Martina Pártlová s partnerem budou nabízet k pronájmu, budou mít nejspíš zájemců dost.

Jaký má slavný pár rozpočet samozřejmě známé není, ale v minulosti Pártlová prozradila deníku Blesk, že se na stav svého účtu radši ani nekouká. „Na účtu jsem kdysi mívala poněkud víc peněz, ale opravdu mě to radši nezajímá,“ vysvětlila se smíchem.

Martina Pártlová a Josef Vařeka se v 7 pádech Honzy Dědka málem zasnoubili:


Přečtěte si také