Bydlení

21. července 2023 09:05

redakce Prima Living

Veronika Arichteva ukázala nádherné bydlení. První pokoj v obrovském domě je hotový

Když si herečka Veronika Arichteva (37) s manželem, režisérem Biserem Arichtevem (46) koupili 150 let starý dům, okamžitě se pustili do jeho náročné rekonstrukce, předělat ho museli celý, exteriér i interiér. Po dvou letech se Veronika na sociálních sítích pochlubila, že první pokoj už je konečně hotový a rekonstrukce vysněného domu se chýlí ke konci.

Veronika Arichteva, dívčím příjmením Nová se nejvíc proslavila v seriálech Vyprávěj, První republika a Slunečná. Právě při natáčení prvního z nich se seznámila se svým budoucím manželem, režisérem Biserem Arichtevem. V roce 2013 se vzali a v září 2020 se jim narodil syn Luka. Biser Arichtev má z předchozího vztahu syna Theodosia.

První hotový pokoj je pro syna

„Nevěřím. Jeden pokoj hotovej. To je teda jiná podlaha (ta původní, co jsem chtěla i dole, ale pak mi to nedalo, a tak máme dva druhy a délky). A hele, položená takhle. A je klid. Všichni spokojený. Hlavně my teda, když si tu budeme bydlet,“ svěřila se Veronika na sociálních sítích.

První hotový pokoj je určen pro staršího syna Theodosia. „Teo, ty se stěhuješ už dneska. Lukova cimra bude hned zítra, že?“ napsala s humorem sobě vlastním. Z první hotové místnosti má velkou radost, jak by ne.

Stěhování do nového

Na jaře herečka avizovala, že i když dům zvenku vypadá jako hotový, uvnitř tehdy chybělo téměř vše. Základem byla kuchyně a také podlahy. A jak se zdá, ty už mají nyní hotové i nahoře v podkroví. Podle deníku Blesk měli manželé v plánu se do zrekonstruovaného domu nastěhovat během letošního léta. To ale ještě zdaleka nekončí. Zbývá už jen vybavit pokoje nábytkem a zútulnit místnosti, pak se mohou nastěhovat!

Rekonstrukce domu rok za rokem

Už dva roky se Veronika se svými fanoušky na sociálních sítích dělí o slasti a strasti probíhající rekonstrukce svého vysněného domu. Když zveřejnila na svém instagramu první fotky, hodně lidí jí přálo, aby se jim s manželem podařilo starou vilu s jedinečnou atmosférou přestavět a předělat podle svých představ.

„Asi by bylo jednodušší tenhle domeček z roku 1870 srovnat se zemí, ale my jsme se do něj totálně zamilovali. Má vysoký stropy a obrovský dveře, silný zdi a všude je hodně světla. Ale hlavně má krásnou atmosféru," okomentovala herečka na instagramu v červnu 2021 fotky koupené nemovitosti. Právě atmosféra domu se jí už na začátku velice líbila a přísahala si, že se ji budou snažit zachovat. I když bylo jasné, že rekonstrukce bude náročná nejen časově, ale i finančně.

Je to nádherný, je to fakt sen. Když tam člověk přišel poprvé a viděl to, tak to na mě nějak dejchlo… a já to tak mám pořád. Kromě toho prachu, co tam na mě dejchá, tak doufám, že se nám to podařilo nezničit,” svěřila se tehdy .

Sen se stává skutečností

Jak jsme na našem webu psali loni, ukázalo se, že oprava starého domu opravdu není žádná procházka růžovou zahradou. „To jsme si zas vymysleli hovadinu! V téhle době rekonstruovat 150 let starou vilu. To bylo samý… tohle bude stát tolik a tohle tolik. To dáme ne?! Dáme. A ono to všechno stojí 2x tolik! To dáme ne?! No nevím,“ napsala k obrázku vily během rekonstrukce. Přísahala ovšem, že to dotáhnou. „Jednou se tomu s holým zadkem budeme smát,“ reagoval na instagramu své manželky Veroniky Biser Arichtev. A vše nasvědčuje tomu, že rekonstrukce vysněného domu  opravdu spěje ke zdárnému konci.

Veronika Arichteva také popsala, jakou má vysněnou roli:

Zdroj: blesk.cz, sociální sítě Veroniky Arichtevy


Přečtěte si také