Bydlení

16. června 2023 10:15

redakce Prima Living

Alex Mynářová nevzdala sen o nádherném srubu. Ukázala, jak unikátní stavba roste

Novinářka Alex Mynářová (40), která je manželkou podnikatele Vratislava Mynáře (55), dál sní sen o tom, že v Osvětimanech bude stát srub, který bude sloužit jako hospoda. Původní srub shořel v březnu 2022.

V roce 2022 prožila rodina Vratislava Mynáře obrovský šok. V noci na 29. března vyhořela v Osvětimanech hospoda Na Srubu vlastněná firmou tehdejšího hradního kancléře.

Kriminalisté později uvedli, že stavba neshořela náhodou. Srub musel někdo zapálit. Kdo to byl? To policisté bohužel nikdy nezjistili. Což rodinu Vratislava Mynáře stále intenzivně trápí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Andrej Babiš

„Žádný další posun ve vyšetřování není. Je jen potvrzen úmysl. Po žháři se stále pátrá, ale nečekáme, že by byl v dohledné době někdo vypátrán. Spíše čekáme, že se někdy v budoucnu dozvíme, kdo ten čin zadal,“ uvedla po ŽivotvČesku.cz Mynářová s tím, že se snaží dívat do budoucnosti.

Co se našlo ve srubu? To ukazuje toto video stanice CNN Prima News:

Rodině bývalého hradního kancléře tak může dělat radost nová stavba, která bude stát proti místu, kde vyhořel původní srub.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Toto jsou nejstarší stavby světa

Půjde znovu o hospodu, která se bude velmi podobat původní stavbě. Jen bude větší. Rodina Vratislava Mynáře ji k bydlení ale využívat nehodlá, v Osvětimanech mají k bydlení jiný dům. Další nemovitosti spolupracovník Miloše Zemana vlastní v Praze.

Zdroj: ŽivotvČesku.cz, CNN Prima News, sociální sítě A. Mynářové

Sdílejte článek
Štítky bydlení Vratislav Mynář Osvětimany roubená stavba Alexandra Mynářová

Přečtěte si také