Bydlení

11. srpna 2023 10:59

Josef Šťastna

Bydlení Gábiny Partyšové je dokonalé. Vyhřívá se u krbu, plave v ideálním bazénu

Úspěšná moderátorka Gabriela Partyšová (45), která momentálně chodí s miliardářem Igorem Faitem (57), ráda cestuje, ale také miluje klid, který nabízí dům za Prahou. Partyšová své království sdílí se synem Kristiánem a rodiči.

Vynikající moderátorka, která dokázala ideálně skloubit kariéru s rodinným životem, se do domu za Prahou vždy ráda vrací.

„Mám to tady ráda. Je to oáza klidu. Naše vztahy v rodině jsou pěkné, hodně si vzájemně pomáháme. Můj partner žije s dětmi v Brně, mém rodišti, ale vídáme se často. Zatím nám to takto vyhovuje,“ uvedla Partyšová pro web Super.cz.

V minulosti moderátorka mluvila o tom, jak jí učaroval pozemek u lesa. „Náš kamarád nám doporučil makléře, který v Petříkově prodával pozemky. Ukázal nám tři, a když jsme přijeli sem a viděli ten les a výhled do údolí, hned jsme se rozhodli. Žádné další objíždění se nekonalo,“ vysvětlila v rozhovoru pro web idnes.cz.

Teplo domova vytváří krb, který moderátorka s rodinnou ocení hlavně v zimě. Dřevostavba má ale také podlahové vytápění. Skvělou figuru pak pomáhá moderátorce udržovat zahrada, kde ráda cvičí jógu. Samozřejmostí je bazén, který má ideální rozměry. Gábina se pochlubila, že do domu stále investuje další a další peníze.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak si dovolenou užívá Dara Rolins

„Starat se o dům a zahradu je nekonečný příběh a dost práce. A taky neustálé investice do věcí, které stárnou. Za poslední tři roky jsem domů pořizovala tepelné čerpadlo, fotovoltaiku, novou terasu a do dvou tří let bude dům vyžadovat novou střechu,“ popsala své výdaje pro Super.cz.

Když zrovna necvičí, tak moc ráda odpočívá s kvalitní knihou. Ráda si také zahraje na křídlo. Podle novinářů z webu idnes.cz je celý dům ozvučený. V technické místnosti se pustí hudba, která je pak slyšet všude, dokonce i na toaletě. V létě ale hraje nejdůležitější roli určitě okouzlující zahrada.

„V létě žijeme prakticky na zahradě a v zimě miluju zapálit si oheň v krbu a povídat si se svými blízkými, dodala pro Super.cz Partyšová, ze které doslova tryská rodinná pohoda a štěstí. Podívejte se do fotogalerie na fotky, jak byl dům zařízený v roce 2006.

Podívejte se na rozhovor s Partyšovou:

Zdroj: Super.cz, profimedia.cz a idnes.cz


Přečtěte si také