Beckham si koupil obrovskou jachtu za půl miliardy. Její vybavení by vám asi stačilo

Bývalá fotbalová hvězda David Beckham si ani v hráčském důchodu na nedostatek úspěchu či peněz stěžovat nemůže. A aby se v Miami, kde nyní s rodinou žije, dobře cítil nejen na souši, ale i na moři, pořídil si novou luxusní jachtu za bezmála půl miliardy korun, do níž se bez problémů vejde celá jeho rodina.

Nová vlajková loď rodu Beckhamových nese oficiální název Riva 130 Bellissima a zrodila se v doku italské společnosti Riva Yacht, která se konstrukcí lodí zabývá již téměř 200 let. David Beckham jí dle nápisu na boku dal jméno „Seven“, což je jednak číslo dresu, které nosil jako kapitán anglické fotbalové reprezentace, a zároveň prostřední jméno jeho dcery Harper.

Obří stříbrno-černá loď má na délku bezmála čtyřicet metrů a na výšku ji zdobí celkem tři paluby. Ve svých útrobách skrývá celkem pět prostorných apartmá, do nichž se bez problémů naskládá deset osob. Což je přesně dostatek místa pro Davida s manželkou Victorií a jejich čtyři potomky s případnými partnery.

Interiér luxusního plavidla dostala na starost italská designová společnost Officina Italiana Design. Samozřejmostí ve výbavě lodi jsou beach club, všudypřítomná klimatizace nebo WiFi internet. Beckhamovi si však mohou užívat i dokonalého opalování na horní palubě, pohodlně se koupat díky plavecké plošině nebo okusit adrenalin při vodních sportech, třeba na skútru skrytém v garáži jachty.

Čtěte také: Velikonoce u celebrit? Zanzibar, tradice i třaskavá výzva Agáty Hanychové expartnerům

Cena italské jachty se pohybuje okolo 20 milionů dolarů, tedy přibližně 470 milionů korun. Což je pro Davida a Victorii Beckhamovy, jejichž společné jmění je odhadováno na 514 milionů dolarů neboli více než 12 miliard korun, relativně bezproblémová pohledávka. Pár dříve vlastnil o poznání menší jachtu od stejné společnosti, a tak se očividně rozhodl pro upgrade.

A až je plavení se ve vodách okolo Miami na podzim omrzí, mohou Beckhamovi zamířit třeba do svého londýnského sídla v hodnotě bezmála jedné miliardy, kde mají rovněž k dispozici více než luxusní zázemí. To má podle všeho obsahovat šest ložnic, vnitřní bazén, vinný sklep, molo pro módní přehlídky, tělocvičnu nebo soukromé nehtové studio.

Zdroj: Page Six, Profimedia.cz

Video, které jste mohli minout: Brzobohatý: Po záři reflektorů jsem nikdy netoužil. U táty jsem viděl, co sláva obnáší

Sdílejte článek
Štítky rodina cena jachta David Beckham Miami délka Victoria Beckhamová

Přečtěte si také