reklama

návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat

reklama

Rekonstrukce v rezidenční čtvrti: Pohodlí a útulnost s moderním nádechem

bras , Vydáno: 16.04.2017
V kuchyni nechybí moderní vybavení a citlivě je sem také včleněna celá nová bílá kuchyňská linka. Vtipně je vyřešen podhled pod horními skříňkami, který je pojítkem s dřevěnou podlahou
Autor: James McDonald V kuchyni nechybí moderní vybavení a citlivě je sem také včleněna celá nová bílá kuchyňská linka. Vtipně je vyřešen podhled pod horními skříňkami, který je pojítkem s dřevěnou podlahou
Když se řekne Londýn a bydlení v něm, hned by se mělo dodat, že tady najdeme mnoho stylů. Mezi nimi vyniká však ten, který dokáže propojit až téměř aristokratické pohodlí s moderním nádechem, účelností a domácí pohodou.

reklama

Ostatně ve čtvrti Parsons Green to ani jinak nejde. Ctít tradici je víc než britské, zvlášť v této rezidenční čtvrti slavného města. Styl, kterým je vybaven zrekonstruovaný typický londýnský dům, je svým způsobem nevšední. Nešlo o pouhý nákup starožitného nábytku. Vše je vyladěné k dokonalosti, jakoby tu někdo žil už několik let.

Designéři zde pracovali s nevšedním spojením dvou výrazných barev. Hnědé nábytku a modré doplňků, jako je lampa a koberec Foto: Designéři zde pracovali s nevšedním spojením dvou výrazných barev. Hnědé nábytku a modré doplňků, jako je lampa a koberec. Foto: James McDonald

Moderní se misí s tradičním. Zaniká tak pocit, že by šlo o muzeum nebo naopak o přehlídku designérských nábytkářských nápadů. Navíc zde najdeme ohlas mnoha historických slohů v trochu zjednodušeném pojetí.

Pojďte s námi na návštěvu a oceníte sami, jak se designérům studia Martin Brudnizki Design Studio povedlo dotvořit klasickou londýnskou architekturu výběrem nábytku, vybavení a malbou místností.

(fis)

Mohlo by vás zajímat:

Má kamennou desku a vespod instalovaný dřez

Dům při renovaci očistili na holý základ. Odstranili i podhledy a získali dokonale světlý interiér

Víkendový dům na ostrově Sjælland

Pět samostatných budov dohromady tvoří jediný dům plný soukromí

Bazén s terasou vystupují nad útes. Koupelny a komora jsou naopak orientované ke svahu

Dům je pod garáží a auto parkuje na střeše

reklama

Článek je zařazen v: Londýn , dům , rekonstrukce , Martin Brudnizki Design Studio

reklama

Přečtěte si také