Bydlení

19. srpna 2024 15:04

David Laštovka

Chalupaření je pro herečku drogou. Lucie Benešová si pořídila další luxusní roubenku

Proč herečka Lucie Benešová pojmenovala své auto Matylda?

Oblíbená herečka Lucie Benešová, která 18. srpna oslavila 50. narozeniny, si ke kulatinám nadělila opravdu luxusní dárek - konečně se jí podařilo dokončit stavbu roubené chalupy v Jizerských horách. Stavěla ji na zelené louce skoro dva roky. Jednu chalupu už přitom má, ale přiznává, že nutně potřebovala další hračku.

Pobyt v přírodě a chalupaření je pro herečku Lucii Benešovou celoživotní vášní. Před lety koupila chalupu v Mníšku pod Brdy, před dvěma lety zakoupila pozemek v Jizerských horách, kde jako dítě vyrůstala. A tam nyní dostavěla roubenku.

„Chalupaření je moje velké hobby. Chalupářkou jsem už 30 let, mám to hrozně ráda a miluji všechno, co k tomu patří, včetně kutilství,“ prozradila herečka redaktorovi CNN Prima NEWS. Nová roubenka dostala jméno Beneška.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Miloš Jakeš koupil nádhernou vilu v roce 1972 za 105 tisíc korun. Synové ji prodali za 45 milionů. Nyní ji vlastní miliardář

Na právě dostavěné roubence uspořádá podle svých slov oslavu svých padesátin. I když to bude trochu po termínu. „Kulatiny oslavím velkolepě otevřením mé roubenky, kterou jsem po dvou letech dostavěla. Pozvu tam celou rodinu a nejbližší přátele a uspořádám party. Musím ale říct, že víc než moje narozeniny prožívám otevření mé chalupy. To je prostě můj splněný sen,“ prozradila Lucie Benešová.

Důvod k oslavám bude dvojnásobný. S o tři roky starším manželem, hercem a moderátorem Tomášem Matonohou je navíc čeká 20. výročí svatby. „Oslavíme to všechno najednou, společně na Benešce,“ poznamenala s úsměvem.

Věk neřeší a snaží se, jak říká, brát život s humorem. „Mám okolo sebe fajn lidi, užívám si života a veselím se. Dělám už jenom to, co mě baví. Padesátku se snažím brát pouze jako číslo, ale co si budeme povídat, jenom číslo to není,“ dodala oblíbená herečka s úsměvem.

Zdroje: Prima CNN News, sociální sítě Lucie Benešové

Podívejte se také, jak bydlí Roman Skamene:


Přečtěte si také