Domov Raquel Welch je rok po její smrti na prodej. Exkluzivní vila v LA přijde na 92 milionů

Herečka Raquel Welch (†82) byla považována za jednu z nejkrásnějších žen své doby. Poslední roky života strávila v Los Angeles, v nádherné vile ve středomořském stylu. Rok po její smrti je dům na prodej za 3 950 000 dolarů, což je asi 92 milionů korun. Podívejte se, jak vypadá rezidence, kde Raquel Welch bydlela.

Herečka a mezinárodní sexsymbol Raquel Welch se proslavila filmy jako Tři mušketýři, kde za postavu paní Bonacieux získala Zlatý glóbus či 100 pušek. Zazářila i v komedii Zvíře s Jeanem-Paulem Belmondem. Poprvé se blýskla ve filmu Milion let před Kristem, v němž vystupovala v odvážných kožených oblečcích.

Poslední roky svého života Raquel Welch strávila v Los Angeles. Bydlela v nádherné vile ve středomořském stylu v exkluzivní čtvrti Beverly Glen Circle v pohoří Santa Monica, severně od proslulého Sunset Boulevard a jižně od neméně slavné silnice Mulholland Drive.

PŘEČTĚTE SI: Zemřela kráska, která hrála po boku Belmonda. Raquel Welch podlehla náhlé nemoci

Vila na prodej za 92 milionů

Krásný dům o rozloze zhruba 475 metrů čtverečních nabízí nejen kus hollywoodské historie, ale především luxus a pohodlí. V jeho kouzelném prostředí žila Raquel Welch až do 15. února 2023, kdy ve věku 82 let zemřela na srdeční zástavu. Nyní, rok po její smrti, je podle webu Realtor.com vila na prodej za 3 950 000 dolarů, což je přibližně 92 milionů korun. Herečka rezidenci koupila v roce 2009 za 2,5 milionu dolarů (asi 58 000 000 Kč).

Dům byl postaven v roce 1998

Přestože nemovitost působí majestátním až starobylým dojmem a na první pohled vypadá, jako by tu existovala po dlouhé generace, byla postavena až v roce 1998.

Je tak snadné si představit, jak si tady herečka na sklonku života užívala pohodu a klid ve světlem naplněném útočišti. S pěti ložnicemi a šesti koupelnami je zde dostatek prostoru pro zábavu rodiny a přátel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Oldřich Kaiser prodává chalupu. Za netradiční modrou roubenku chce 6 milionů

Elegantní obývák s krbem

Dům nabízí elegantní velký pokoj s krbem, výrazným obývacím a jídelním prostorem a francouzskými dveřmi, které vedou na terasy. K jídelně přiléhá velká otevřená kuchyň s prostorným ostrůvkem, špičkovými spotřebiči, slunným snídaňovým koutkem a venkovním přístupem.

Ložnice v patře

V prvním patře se nachází kancelář s kuchyňským koutem. Tato místnost může alternativně sloužit jako hlavní apartmá nebo pokoj pro hosty. Ložnice v patře zahrnují luxusní hlavní apartmá s krbem, dvojitými šatnami a francouzskými dveřmi, které ustupují kryté terase s výhledem na kopce.

Kromě dalších tří ložnic s vlastní koupelnou ve druhém patře je ve třetím patře bonusový pokoj, který lze využít jako další ložnici, posilovnu nebo hernu.

Romantická zahrada s bazénem

Terasovité pozemky o rozloze zhruba 795 m² jsou pečlivě udržované. Romantická zahrada se pyšní několika zákoutími lákajícími k posezení s citrusovými stromy a bazénem. Nechybí krásné živé ploty, zelené trávníky a mnoho rostlin pocházejících z jižní Kalifornie.

Zdroje: realtor.com, Profimedia.cz


Přečtěte si také