Dostala se z dluhů přestavbami sanitek. Dělá z nich rustikální chaty na kolech

Měla odvážný nápad a riskovat se jí vyplatilo. Samantha Bond z anglického Bristolu dlužila 1,2 milionu korun, které nemohla splatit. Situaci ale vyřešila bravurně. Pořídila vyřazenou sanitku, opravila ji a se ziskem prodala. Nakonec pracovala nebo pracuje na osmi vozech.

Zajímavý příběh začal v roce 2012, kdy si Samantha koupila první starou ambulanci a zrekonstruovala ji. Chtěla, aby měl vůz její styl. Má ráda rustikální design, proto interiér sanitky vypadá, jako by se jednalo o chatu někde u lesa!

Z koníčku se stalo podnikání

O rok později Samantha objevila další starou ambulanci, pořídila ji a zrekonstruovala. Tehdy začal její byznys. Vůz se prodal téměř okamžitě. Samantha si uvědomila, že její práce má potenciál a brzy následovala další sanitka, která ihned našla kupce.

Ačkoli jsou všechny vozy v rustikálním stylu, každý interiér je jiný. Samantha si dává záležet, aby zájemcům nabízela jen originály. Na rozdíl od mnohých jiných obytných dodávek vypadají Samanthiny sanitky opravdu útulně a jsou zde k dokonalosti dovedeny všechny detaily. Občas mají sanitky i bílé stěny, takže opravdu připomínají zděné domy.


Přečtěte si také