Bydlení

22. února 2024 12:36

Josef Šťastna

Hana Mašlíková zařizuje bydlení pro sebe a syna. Po krachu manželství ukázala nový byt

Moderátorka Hana Mašlíková (41) po krachu manželství stojí před novou životní etapou. Přestala používat manželovo příjmení a pustila se do zařizování nového bydlení.

Hana Mašlíková (dříve používala jméno Reinders) se snaží v klidu dotáhnout rozvod a také začala intenzivně pracovat na zařizování nového bydlení. Stěhování je v plném proudu, nový byt zvelebuje pro sebe a šestiletého syna Andrease.

Na instagramovém profilu se Hanka pochlubila, že už se zabydluje na nové adrese. „Stěhování je v plném proudu. Hlavně se z toho co? Ano,“ napsala k videu v instastories otevřeně. Hanka je ráda, že konečně nebude sdílet společnou domácnost s mužem, se kterým si dlouhodobě leze na nervy.

Hana a její manžel Andre Reinders dosud obývali řadový domek v malé obci nedaleko Kladna. Domek 5+kk s užitnou plochou 127 metrů čtverečních a velkou zahradou si zatím ponechá Reinders. V dobách lásky manželé zařizovali dům společně, ale hlavní slovo měla při úpravách Hanka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Praha je druhým nejdražším městem k bydlení na světě

„S manželem máme stejný vkus, takže jsme se na všem shodli. Máme rádi zemité barvy. Nejsme žádní bytoví designéři. Vše jsme vybírali sami, abychom se doma cítili dobře,“ uvedla Mašlíková v minulosti pro Super.cz.

Podívejte se také, jak bydlí herec Petr Batěk:

Zdroj: Super.cz, sociální sítě H. Mašlíkové


Přečtěte si také