Bydlení slavných

21. ledna 2023 10:00

redakce Prima Living

Jak bydlela legendární Marfuša z Mrazíka? Inna Čurikovová žila v luxusním sídle

Inna Čurikovová (†79), která se proslavila především jako Marfuša z Mrazíka, byla významnou divadelní a filmovou herečkou nejen v Rusku. Poslední roky svého života strávila v luxusním venkovském sídle nedaleko Moskvy se svým milovaným manželem, režisérem Glebem Panfilovem (88). Jak dům vypadá?

Inna Čurikovová byla velmi uznávanou a také bohatou herečkou. Jenom venkovské sídlo, kde umělkyně strávila poslední roky svého života, má hodnotu okolo 180 milionů korun. „Luxusní třípatrovou vilu ve městě Nikolina Gora v Moskevské oblasti budovali v aristokratickém stylu s manželem více než deset let. Cihlové sídlo v béžové barvě opravdu připomíná šlechtické panství. Zvnějšku je dům zdobený bílými balustrádami a sloupy a anglické lucerny harmonicky doplňují atmosféru starých dobrých časů,“ popsal nemovitost web news.russia.postsen.com.

Vzácný nábytek a starožitnosti

V přízemí vily jsou obývací pokoje s krbem, kuchyň a jídelna a v nejvyšším patře je hlavní ložnice.  Sídlo je vybaveno do posledního detailu luxusními materiály včetně podlah z drahého dřeva nebo mramoru. Interiéry jsou zařízeny v klasickém stylu vzácným nábytkem a starožitnostmi – komodami, stínítky lamp, klavírem, obrazy či nádobím. Je vidět, že majitelé vložili do výzdoby venkovského sídla svou duši. „Údajně do něj herečka investovala všechny peníze, které ve své kariéře vydělala. Samotná vila vyšla na něco přes 100 milionů, neopomenutelnou hodnotu má však i její vybavení, uvedl web Prima Ženy.

Pohádkové bohatství, které stihla Inna Čurikovová za svůj život nashromáždit, pravděpodobně žádnou bitvu mezi dědici nevyvolá. Manželovi automaticky náleží polovina majetku, o zbytek by se měl podělit se synem Ivanem (44). Jak ovšem uvedl deník Blesk, manžel Inny Čurikovové se chce veškerého dědictví vzdát ve prospěch syna, a vyhnout se tak ve svém pokročilém věku zbytečnému papírování.

Herečka milovala pejsky

Inna Čurikovová ráda ukazovala na sociálních sítích nejen interiéry svého venkovského sídla, ale také své veselé a inteligentní pejsky plemena Welsh Corgi Pembroke, které je známé především díky svojí nejslavnější chovatelce, anglické královně Alžbětě II. Však se na tuhle skvělou partu můžete podívat:

Zdroje: news.russia.postsen.comzeny.iprima.cz, sociální sítě Inny Čurikovové

Sdílejte článek
Štítky bydlení Marfuša Inna Čurikovová

Přečtěte si také