Bydlení slavných

18. srpna 2023 16:00

redakce Prima Living

Jak bydlí Nikol Moravcová? Boho loft si s partnerem vybavili luxusně a do detailu

Nikol Moravcová (36) je česká moderátorka, herečka, influencerka a bývalá modelka. Žije se svým manželem Karolem a jejich dcerou Violet. V roce 2006 byla zvolena Miss Internet a je znát, že například světu sociálních sítí opravdu rozumí. Na své perfektně sladěné zdi v profilu na Instagramu nyní sdílela, jak vypadá jejich bydlení v Praze na Letné.

„Náš boho loft,“ napsala influencerka a moderátorka k sérii dokonale barevně a stylově sladěných fotek interiéru bytu. „Z naší původní ložnice jsme udělali Violce pokojíček a my si doslova ustlali v obýváku. Místo většího bytu jsme se rozhodli zůstat na Letné a zimu trávit na Kanárech, dokud to jde,“ popsala Nikol Moravcová se slovy, že jejich původním záměrem bylo najít větší bydlení, ale nakonec našli vhodný kompromis a díky lepšímu uspořádání bytu zůstali ve svém dvoupatrovém 2kk.

Vybavení světlého bytu je celé sladěné do přírodních odstínů béžové, hnědé a šedé. Prim zde hraje dřevo, slaměné a drhané doplňky, pohodlné polštáře a mnoho živých rostlin.

Bohémský styl

Ve světě minimalismu působí jako pěst na oko, ale boho styl rozhodně neznamená nepořádek. Bohémové si libují v zabydlených prostorech se spoustou pohodlných polštářků a přikrývek, často nechybí dekorace, jako jsou lapače, různé dečky či koberce z dalekých cest a samozřejmě květiny a dřevo či další přírodní materiály.

V takovém prostředí jsou jeho milovníci schopni doslova tvořit a mnohdy zde popouštějí uzdy své kreativitě i v pracovní sféře. Říká se, že boho styl přináší lidem do života pohodu a štěstí.

Jak dostat boho i do vašeho interiéru? Neexistuje nic takového, že tohle musí být tak a ne jinak. Stačí se zamilovat do přírodních materiálů, zbožňovat barvy, mít odvahu je tasit a hlavně žít tak, jak to sami cítíte. Už i proto je bohémský styl maximálně individuální a zkrátka svůj. Každý z nás totiž do něj otiskne kus sám sebe.

Hitem jsou barvy, pestrá škála potisků, vzorů a především přírodních materiálů, které signalizují fakt, že příroda je nám blízká, nikoli tedy přehršel plastu a umělé syntetiky. Žít i být totiž lze i EKO.

Nikol Moravcová jako ztělesnění boho stylu

Na Nikol a její rodině je bohémské úplně vše. Jsou často na cestách, s větrem ve vlasech, pískem mezi prsty u nohou a uvidíte je samozřejmě také surfovat, jezdit na kole nebo na longboardu, který Nikol miluje. I spousta oblečení, které vlastní, je stylově boho. Nutno říct, že i světlá vlnitá hříva a jemný obličej Nikol se v celkovém konceptu krásně vyjímají. A přestože loft plný všemožných doplňků a designových věciček rozhodně není pro každého, Nikol a její rodina se zde budou cítit jako ryby ve vodě.

Podívejte se také, jak vypadalo bydlení Nikol Moravcové v roce 2018:

Sdílejte článek

Přečtěte si také