Bydlení

25. března 2024 14:53

Josef Šťastna

Jak bydlí slovenský politik Boris Kollár: Jeho šestnáct dětí má k dispozici prostor i luxus

Slovenský politik Boris Kollár (předseda hnutí Sme rodina) má rád krásné ženy, svoje děti a luxusní bydlení. Politik se netají tím, že má rád luxus a prostor.

Kontroverzní politik Boris Kollár dlouho uváděl, že má třináct dětí s jedenácti ženami. Tento údaj ale už neplatí. Fitness modelka Vanessa Hrubovčáková v roce 2023 podle Blesku porodila Kollárovi už šestnáctého potomka.

Kollár miluje obec Donovaly, ale zázemí má také v Bratislavě. Moderní bydlení si vybudoval jen několik metrů od prezidentské vily a nedaleko známého památníku padlých sovětských hrdinů. Do domu, který dlouho ležel ladem, se přestěhoval v roce 2017. Pozemek byl dlouho zanedbaný, všude rostla vysoká tráva, mech dokonce rašil i na střeše.

Sám Kollár se nebál osobně přiložit ruku k dílu a slovenská média dokonce přinesla snímky, jak politik na revitalizaci pozemku pracuje.

Boris Kollár investoval do nádherného bazénu

Podle magazín Plus 7 dní slovenský politik na stavbě hodně pracoval hlavně během epidemie koronaviru. Z pozemku nechal politik odstranit několik tun hlíny, na zahradě kmitaly početné skupiny dělníků. Kollár se obával, že kvůli covidu nebude možné cestovat delší čas, peníze proto investoval také do nádherného bazénu.

"Jen hrubé práce jsou za desítky tisíc, potom jde také o materiály a další prvky. Ano, mohl by si dát ratan, ale k této vile se hodí serióznější materiály, neměl by určitě šetřit," uvedl pro magazínu Plus 7 dní oslovený expert, který uvedl, že k vile by se hodilo exotické dřevo či onyx.

ČTĚTE TAKÉ: Kollár se rozplakal před novináři. Hodila mým dítětem, omlouval šéf parlamentu bití partnerky

Plodný politik na Instagramu nedávno ukázal, jak vypadá interiér. Například v obýváku dominuje tmavý nábytek, dřevěná podlaha a světlý koberec. Kollár má vkus na umění, obývák proto doplnil soškami nahých žen. Výstavní má také knihovnu, kde má oblíbené autory. Krásný pohled je také na netradiční zlatý lustr, který obýváku dominuje.

Podívejte se, jak bydlí herec Petr Batěk:

Sdílejte článek

Přečtěte si také