Bydlení

30. srpna 2023 12:18

Josef Šťastna

Jana Doleželová ukázala přepychové bydlení. Překvapuje volba tmavých barev

Vítězka Miss České republiky pro rok 2004 a nejznámější lékárnice v Česku Jana Doleželová (42) patří mezi velmi úspěšné ženy. Daří se jí i po boku partnera Davida Trundy, o čemž svědčí i to, že dvojice má opravdu luxusní bydlení kousek od Prahy.

Jana Doleželová je dlouhé roky považována za jednu z nejkrásnějších českých žen. Maminka šestileté dcery Veroniky žije s partnerem Davidem ve vkusném bungalovu nedaleko středočeských Říčan.

„Bydlení jsme hledali dlouho. Chtěli jsme něco v přírodě, za městem, ale zase v dojezdové vzdálenosti od Prahy, kde mám často povinnosti,“ uvedla Jana pro Blesk, když popisovala, jak dům v dispozici 4+kk našli.

„Nejvíc tu miluji ten klid. Jsme na konci vesnice a cestu sem zahrazuje závora, takže tu mám též pocit bezpečí, což oceňuji hlavně kvůli Verunce,“ doplnila žena, která jeden čas randila s miliardářem Karlem Janečkem.

Dům je přepychově zařízený, někoho možná zaskočí, že část interiéru je laděná do tmavých barev. Přes léto ale rodina stejně nejvíce času tráví na zahradě. Jana přiznala, že péči o zahradu zčásti přenechávají profesionálům. Podle Blesku vždy pozvou zahradnickou firmu, která ostříhá stromy a keře.

Odhadnout, jakou může nemovitost dnes mít cenu, je složité. Jana ani její partner také nepočítají s tím, že by dům nyní nabízeli. Ale kdo je hodně zvědavý, tak by si mohl přečíst, že cena nemovitosti se může pohybovat kolem 20 milionů korun, což uvedl pro ŽivotvČesku.cz realitní expert Dušan Měchura.

Zdroj: Blesk.cz, Profimedia.cz a ŽivotvČesku.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také