Naše tipy

27. března 2022 06:45

Komerční sdělení

Jarní úklid? Tip na vysavač, který zvládne prach a zvířecí chlupy za sucha i za mokra

Domácí úklid je dvojnásob náročný, pokud chováte zvířata. Naštěstí existují vysavače, které si poradí i s takovou výzvou – patří mezi ně novinka americké značky Bissell, která si troufá na mokré i suché čištění právě v bytech či domech s domácími mazlíčky. Navíc jde o model bezdrátový.

Všestranný a lehký multifunkční tyčový vysavač CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro dokonale zvládá mokré i suché čištění podlah, které ocení především domácnosti s domácími mazlíčky. Používání je snadné, protože ho stačí nabít a nenechat se omezovat šňůrou.

Přístroj v sobě spojuje pohodlí a výkon a díky tomu vám umožní bez námahy uklidit nepořádek po domácích mazlíčcích a snadno se zbavit jejich chlupů. Jde o model, který doplňuje oceňovanou řadu vysavačů CrossWave a firma Bissell zde opět dokazuje, že je hnací silou inovací v segmentu přístrojů pro mokré a suché vysávání, protože neustále klade důraz na potřeby rodin a majitelů domácích mazlíčků.

Revoluční tyčový vysavač CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro s výkonným digitálním motorem vám zajistí až 30 minut bezdrátové svobody uklízení. Novinka zvládne opravdu důkladný úklid 3 v 1 - CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro vysává, vytírá a pomáhá vysoušet podlahy najednou, přičemž nově mezi tím zvládne i rychlé vysávání.

Nový režim TURBO PET umožňuje vyšší výkon úklidu na mokro, zejména v případě nepořádku po domácích mazlíčcích a každodenních zaschlých skvrn - ať už na dlaždicích, dřevěných podlahách, laminátu nebo PVC. Na rozdíl od úklidu s mopem a kbelíkem udržuje technologie dvou nádrží Bissell čistou a špinavou vodu odděleně. To znamená, že s bezdrátovým vysavačem CrossWave X7 Plus Pet Pro čistíte podlahy vždy čerstvou vodou. LED osvětlení si posvítí na zvířecí chlupy, špínu a nečistoty při čištění podél podlahových lišt a v rozích místností.

Jakmile je práce hotová, automatická samočisticí stanice vyčistí kartáčový válec a propláchne vnitřek stroje tak, abyste mezi domácími pracemi nemuseli provádět ještě ruční čištění přístroje.

Akumulátorový vysavač CrossWave X7 Plus Pet Pro využívá čisticí roztok Natural Multi-Surface Pet, který eliminuje zápach po domácích mazlíčcích na tvrdých podlahách a současně zanechá váš domov svěže vonící. Přírodní čisticí roztok od Bissell neobsahuje žádné těžké kovy, fosfáty ani barviva a při použití podle návodu je šetrný k celé vaší rodině a domácím mazlíčkům.

145 let zkušeností

Podle spotřebitelských průzkumů společnosti Bissell považuje 79 procent  majitelů domácích mazlíčků úklid zvířecích chlupů za nejčastější domácí úklidovou činnost, která se provádí několikrát týdně. „Náš komplexní sortiment pro úklid po domácích zvířatech je navržen tak, aby řešil problémy, kterým spotřebitelé dennodenně čelí. Do multifunkčních spotřebičů, které usnadňují každodenní úklid a šetří čas rodinám s domácími mazlíčky a nebo dětmi, případně i bez nich, jsme vložili 145 let zkušeností s úklidem v domácnosti. S víceúčelovým přístrojem CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro představujeme inovaci a hnací sílu úspěchu v kategorii mokrého úklidu,“ říká Sebastian Asensio de Vries, viceprezident a generální manažer Bissell.

Mimochodem, výrobky Bissell nejen uklízí po domácích mazlíčcích, ale také je pomáhají zachraňovat! Firma totiž podporuje nadaci Bissell Pet Foundation, jejímž posláním je pomoci zachraňovat domácí zvířata bez domova. Společně s partnerskými organizacemi po celém světě usilujíe o to, aby co nejvíce mazlíčků v útulcích pro opuštěná zvířata získalo nový domov.

Vysavač CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro pořídíte za doporučenou cenu 15 999 korun.

Pomocník, který zvládne i zaschlé skvrny

Skvělým doplňkem k revolučnímu vysavači je výkonný čistič skvrn Bissell SpotClean, s nímž bez větší vyčistíte i zaschlé skvrny na podlahách všeho druhu, kobercích, čalounění i v interiérech automobilů. Díky vysokému výkonu a dlouhé hadici dosáhnete profesionální úrovně čistoty i na těžko dostupných místech. Velkou výhodou je také velká nádoba na vodu – ta zajistí kvalitní mokrý úklid po celou dobu uklízení, a tak už nebudete muset během úklidu vodu několikrát měnit.

Bissell SpotClean je lehký a kompaktní, takže se bez problému vejde do každé domácnosti či kanceláře a je snadné ho kamkoliv přenést. Na výběr máte ze 3 různých variant: Bissell SpotClean ProHeat se standardním kartáčem, Bissell SpotClean PRO s velkým kartáčem a Bissell SpotClean Pet PRO uzpůsobený pro úklid po domácích mazlíčcích.

Čistič skvrn Bissell SpotClean pořídíte za 5 999 korun

Americká rodinná firma Bissell byla založena v roce 1876, specializuje se na vývoj řešení pro čištění podlah. Již čtvrtá generace rodinného vedení společnosti Bissell s nadšením přichází s řadou inovativních řešení pro péči o podlahy, jako jsou multifunkční čističe na mokré čištění, roboty, vysavače, zametače koberců, čističe koberců a čističe tvrdých podlah. Další informace o společnosti Bissell naleznete na adrese www.bissell.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také