Bydlení slavných

20. června 2024 08:30

redakce Prima Living

Joe Jonas koupil luxusní nemovitost. Z bytu je velkolepý výhled na Manhattan Bridge

Hudebník Joe Jonas (34), známý člen kapely Jonas Brothers, kterou založil se svými dvěma bratry, koupil novou nemovitost. Tentokrát jde o byt v newyorském Brooklynu a dal za něj 6,7 milionu dolarů (v přepočtu více než 155 milionů korun).

Byt se nachází ve 26. patře v budově Olympia Dumbo, která má celkem 33 pater. Na ploše bytu 265 metrů čtverečních jsou tři ložnice a čtyři koupelny. Mezi speciální vybavení patří například designový bar a chladnička na víno. Vybavení budovy nabízí 24hodinové služby vrátnice, soukromý zahradní salonek, dvoudráhovou bowlingovou dráhu, fitness centrum, vnitřní a venkovní bazén, tenisový kurt a soukromé parkovací místo.

Přečtěte si také: Velký hollywoodský rozvod? Joe Jonas se o děti stará skoro sám, na Turnerovou tasil právníky

Obytný prostor bytu je zdobený světlými podlahami z tvrdého dřeva, vstupní foyer vede do prostorné místnosti s velkolepým výhledem na Manhattan Bridge. Za dvojitými dveřmi se nachází kuchyň vybavená elegantními javorovými skříňkami, jídelním ostrůvkem s kamennou deskou, špičkovými spotřebiči a přilehlým jídelním koutem s už zmíněným barem a vinotékou. Dále v bytě zaujme ložnice s primárním apartmá s velkou šatnou, dvojitým umyvadlem a samostatně stojící vanou.

Osobní život zpěváka Joe Jonase

Joe Jonas je známý také tím, že tvořil pár s několika známými ženami. Nejprve v roce 2008 chodil s populární zpěvačkou Taylor Swift, které dle jejích slov (v písničce, kterou o tom napsala) zlomil srdce. Poté zhruba rok chodil s Camillou Belle, která si zahrála v jednom z videoklipů Jonas Brothers. V roce 2010 krátce chodil se zpěvačkou Demi Lovato a poté v roce 2011 (opět jen krátce) s herečkou Ashley Greene.

V říjnu roku 2017 Joe Jonas oznámil na sociálních sítích zasnoubení s o sedm let mladší partnerkou Sophie Turner, herečkou známou například jako Sansa Stark v seriálu Hra o trůny. Svatbu měli v květnu 2019 v Las Vegas. V červenci 2020 oznámili narození dcery jménem Willa, o necelé dva roky později se jim narodila dcera Delphine. Po čtyřech letech manželství (v červnu 2023) se rozhodli podat žádost o rozvod, protože jejich vztah byl „nenávratně zničený“. Podle všeho už si oba užívají s novými partnery. Sophie Turner se s novým přítelem Peregrinem Pearsonem poprvé ukázala v prosinci 2023 a Joe Jonas byl viděn, jak dovádí u moře s neznámou dívkou letos na začátku června.

Zdroje: Profimedia.cz, Robb Report

Sdílejte článek

Přečtěte si také