Nikol Leitgeb se pochlubila prostorným zahradním domkem, který si zamilují i děti

Bývalá herečka a dnes primárně influencerka Nikol Leitgeb (rozená Štíbrová) si s rodinou svůj zbrusu nový dům v Lánech neustále zkrášluje. Před létem se s manželem rozhodli pozemek obohatit o zahradní domek, do kterého by se vešlo třeba nářadí. Nakonec ale dali přednost větší stavbě, která připomíná velikostí klasickou chatu.

„Původně jsem si mysleli na klasický zahradní domek na nějaké ty lopaty, vidle, rýče a sekačku. Pak jsme si ale řekli, že by se nám možná vešel větší domek nejen na sekačku, ale i pro nás. Nějaká zašívárna, trucovna, prostě něco fajn,“ vysvětlila na svých sociálních sítích Nikol Leitgeb, proč se nakonec s manželem Petrem rozhodli pro prostornější variantu.

„Domek máme rozdělený na dvě půlky, jedna je vyloženě praktický kumbálek, druhou jsem vybavila takhle,“ popsala Nikol na Instagramu s tím, že se nepovažuje za zkušenou interiérovou designérku a má ráda barvy, takže si za svou volbou vybavení zahradního domku stojí. Přidala také řadu fotografií nového prostoru, který se svým designem i použitými materiály neodlišuje od samotného domu.

Zároveň je na první pohled jasné, že zahradní domek bude zcela ideální na přespávačky a jiná dobrodružství pro její dva živé syny Mathiase a Tobiase.

Dvojnásobná matka si s manželem už dříve vyhlédla pozemek, na němž následně vybudovali s pomocí profesionálů prostornou stavbu, v níž vévodí dřevo a sklo. Dominují dubové podlahy, tu a tam kámen a obrovská okna i všudypřítomné posuvné dveře od podlahy ke stropu.

Ve stejném duchu si tak populární influencerka, kterou na Instagramu sleduje bezmála 700 tisíc sledujících, nechala postavit i zahradní stavbu, kde žádný z výše zmíněných materiálů nechybí. Rodina je tak bez diskuze skvěle připravená na léto.

Podívejte se také, jak bydlí fotbalisté na letošním EURO:


Přečtěte si také