Karolína Kurková prodává další nemovitost. Za sídlo na ostrově u Miami chce 158 milionů

Česko-americká topmodelka Karolína Kurková (40) se poté, co v roce 2022 prodala svůj byt v newyorské části Tribeca za 4,5 milionu dolarů, opět zbavuje nemovitosti. K prodeji tentokrát nabídla luxusní sídlo na soukromém ostrově u Miami, kam se přestěhovala z rušného velkoměsta. Cena, za kterou bydlení prodává, šplhá k astronomickým částkám.

Karolína Kurková se narodila 28. února 1984 v Děčíně a už v 15 letech prorazila do světa modelingu. Blondýnka s modrýma očima dokáže rozzářit každou přehlídku a světoví módní návrháři ji zkrátka milují. Jako jedna z vyvolených pracovala pro věhlasnou značku Victoria’s Secret a podařilo se jí tak dosáhnout největší mety v oboru.

Byt v New Yorku prodala za 4,5 milionu dolarů

Není tedy divu, že díky úspěchům, kterých dosáhla, nyní vede pohádkový život. S manželem, filmovým producentem Archiem Drurym (53), má topmodelka dva syny Tobina (14) a Noaha (8) a dceru Lunu Grace (3). Právě kvůli početné rodině a touze po klidu se Kurková rozhodla prodat luxusní byt v budově River Lofts ve čtvrti Tribeca v New Yorku, ve kterém žili několik let.

Čtěte také: Modelka prodala svůj byt s úžasným výhledem na řeku, kde žila s rodinou

Jádrem bytu s výhledem na halu Madison Square Garden a řeku Hudson je hlavní apartmá s velkou ložnicí, k níž patří prostorná koupelna s vanou a sprchovým koutem a velký balkon. V budově je nonstop recepce, garáže a také vnitřní zahrada. Téměř dvousetmetrový byt však už byl pro rodinu malý. Na nemovitost, která se prodala za 4,5 milionu dolarů, se podívejte v galerii v úvodu článku.

Luxusní sídlo na ostrově u Miami nyní také prodává

Na Floridu se Kurková s rodinou přestěhovala z Manhattanu už před 12 lety. Zamilovali se tam do rezidence na soukromém ostrově Fisher Island. Konkrétně do luxusního přízemního bytu o výměře 281 metrů čtverečních s prostorným obývacím pokojem, kuchyní, jídelnou, koupelnou a několika dalšími pokoji. Interiér bytu je ve světlých barvách a vynikají v něm prvky bílého mramoru. Nemovitost má vlastní předzahrádku a několik teras s výhledem na moře.

Přestože si Kurková bydlení na ostrově nemohla vynachválit, nyní se rozhodla nemovitost prodat. Aktuální prodejní cena je přitom neuvěřitelných 158 milionů korun. Kam se topmodelka s rodinou přestěhuje tentokrát, si zatím nechává pro sebe.

Podívejte se také na luxusní bydlení fotbalistů:


Přečtěte si také