Bydlení

30. května 2024 14:33

redakce Prima Living

Krainová staví luxusní bydlení v Karibiku. Peníze nechce mít v bance, proto koupila pozemek

Simona Krainová o životě v Dominikánské republice

Bývalá modelka a dvojnásobná matka Simona Krainová (51) plánuje přesun do Dominikánské republiky, kde zakoupila pozemek. V lukrativní lokalitě začaly práce na luxusním bydlení.

Simona Krainová si Dominikánskou republiku zamilovala už v minulosti, před dvěma lety v zemi zakoupila apartmán, nyní se rozhodla k daleko většímu kroku - začala stavět luxusní bydlení.

„My jsme přišli na pozemek, který se nám hrozně líbil a byl jeden z posledních na tomto místě. Tak jsme si řekli, že postavíme dům. Vlastně vůbec nevím, co s tím domem budeme dělat, ale je to pořád lepší než mít peníze v bance,“ řekla Simona Krainová pro magazín Showtime. Vhodnou lokalitu našli v zapadlém koutě ostrova, který zatím využívali hlavně surfaři.

Dominikánskou republiku si modelka oblíbila natolik, že si dokáže představit, že by tam žila místo Česka. „Já se do Česka ráda vracím, ale myslím si, že Evropa je teď hodně nervózní a taková jako divná. Už tady není tak bezpečně.

Děti se v Dominikánské republice učí jazyky a strašně rády surfují, takže tam často trávíme čas,“ vysvětlila Krainová a dodala: „Máme tam spoustu kamarádů a cítíme se tam jako doma. Je tam obrovská česko-slovenská komunita. Dokonce tam máme kamarády, kteří tam dělají svíčkovou a koprovku, takže nám nechybí ani česká kuchyně, ani český humor,“ uvedla Krainová otevřeně.

Nový dům bude totiž stát v luxusní čtvrti Lomas Mironas, což je komunita rodinných vil s panoramatickým výhledem na oceán, která se nachází v kopcích nad letoviskem Cabarete.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak může vypadat žena v 50, chlubí se Krainová

Simona a její manžel Karel si zase rozumí

Pobyt v Dominikánské republice prý také upevnil vztah Krainové s manželem Karlem. „Je to strašně fajn a jsme více spolu. Když Karel třeba odváží děti ráno do školy, zavolám, že už je asi 17 minut pryč a kdy se vrátí. Navíc máme dost velký byt a když se pohádáme, tak se jeden druhému schováme. Většinou jsme ale stejně spolu. On je i můj nejlepší kamarád. Já nepotřebuji vyhledávat kamarádky, kterým bych si stěžovala, když mě něco naštve, protože jdu za ním,“ uvedla spokojená bývalá modelka, která zažívá úspěšné období.

ZDROJ: magazín Showtime, sociální sítě Simony Krainové


Přečtěte si také