Modelka prodala svůj byt s úžasným výhledem na řeku, kde žila s rodinou

Česko-americká supermodelka Karolína Kurková prodala svůj byt v newyorské částí Tribeca za 4,5 milionu dolarů. Byt o celkové rozloze 185 metrů čtverečních má dvě ložnice a dvě koupelny. K vybavení patří také soukromá umělecká galerie a domácí kancelář.

Jádrem bytu s výhledem na halu Madison Square Garden a řeku Hudson je hlavní apartmá s velkou ložnicí, k níž patří prostorná koupelna s vanou a sprchovým koutem a velký balkon. V budově je non stop recepce, garáže a také vnitřní zahrada.

Luxusní byt modelky, která za prací do New Yorku odešla už v sedmnácti letech, byl v nabídce od loňského podzimu. Karolína Kurková (38), která už před časem získala americké občanství, má s manželem Archie Drurym tři děti – nejstarší syn Tobin Jack Drury se narodil na podzim 2009, druhorozený Noah Lee Drury-Kurkova na podzim 2015 a nejmladší potomek, dcera Luna Grace Drury, se narodila loni.

Nejstarší syn se narodil doma, právě v tomto bytě. Manžel Kurkové je bývalý voják z povolení, dnes pracuje jako filmový producent a je mimo jiné aktivním scientologem.

Téměř dvousetmetrový byt v budově River Lofts ve čtvrti Tribeca si modelka pořídila v roce 2005 za 2,31 milionů dolarů. Teď ho prodala, protože, jak řekla deníku The New York Post, je už pro její rodinu malý.

Rozhodnutí opustit ho podle ní nebylo snadné. Byt je tak výjimečný. Má vše, co byste si mohli v domě v centrálním New Yorku přát – neuvěřitelné výhledy, v těsné blízkosti řeku i park, skutečný pocit sousedství. Ale nejlepší na tom pro mě byl pocit štěstí a pohody každý den, když jsem se vracela z práce domů, popsala pro deník.

O bytu mluvila rovněž jako o oáze uprostřed rušného města, na kterou bude mít jen ty nejlepší vzpomínky. S návrhem interiéru jí před lety pomáhal architekt a bývalý model Robin Osler. Hlavní apartmá doplňuje bílá kuchyně se snídaňovým barovým posezením a špičkovými spotřebiči. Součástí bytu je krom dalších pokojů také malá galerie a domácí kancelář.

Hlavním rodinným sídlem se teď stal dům nedalo floridského Miami Beach. Všichni podle slov modelky milují venkovní aktivity, jako je třeba plavání, užívají si sportu a čerstvého vzduchu. Ona sama ostatně pochází z rodiny basketbalistů.

Zdroj: Profimedia.cz; https://nypost.com/2022/06/08/model-karolina-kurkova-sells-chic-nyc-loft-for-4-5m/; https://people.com/home/supermodel-karolina-kurkova-list-4-78m-tribeca-loft-where-she-gave-birth-to-son-see-the-photos/


Přečtěte si také