Kanadský rapper Drake prodává megasídlo v Beverly Hills. Chce za něj přes 2 miliardy

Kanadská superstar, hudebník a herec Drake (37) prodává své luxusní megasídlo v Beverly Crest nad Beverly Hills. Už na druhý pokus a za stejnou cenu jako loni – chce za dům v toskánském stylu 88 milionů dolarů, tedy něco přes 2 miliardy korun. Podívejte se, jak výstavní rezidence v Los Angeles vypadá.

Aubrey Drake Graham, spíše známý jako Drake, prodává svou kalifornskou rezidenci v Los Angeles, která nabízí na přibližně 20 akrech soukromého pozemku i na americké poměry nebývalý luxus. Drakeův dům se nachází v Beverly Crest, bohaté čtvrti nad Beverly Hills, a je ukrytý v zelených kopcích kaňonu Benedict. Je ideálním domovem pro ty, kteří hledají soukromí a klid, nachází se totiž na konci slepé ulice a za dlouhou bránou příjezdové cesty.

NENECHTE SI UJÍT: Josef Dvořák ukázal svou chalupu v Českém ráji. Na přestavbě se s manželkou nadřeli

Luxus v toskánském stylu

Sídlo s úžasným výhledem na kalifornské kaňony, světla Los Angeles a Tichý oceán připomíná toskánský venkov. Nachází se uprostřed vzrostlých olivovníků, starých dubů a pečlivě udržovaných trávníků. Na zahradě je bazén s mozaikovými dlaždicemi, dům pro hosty, venkovní i vnitřní kuchyně a tenisový kurt. K dispozici je garáž pro 11 aut.

Sídlo Drake koupil od Robbieho Wiliamse

Rezidence v toskánském stylu je v Drakeově vlastnictví od roku 2022, kdy ji podle kanadského webu Toronto Star koupil od anglické rockové hvězdy Robbieho Williamse za 75 milionů dolarů (asi 1 719 000 000 Kč), což je více než dvojnásobek toho, co Williams zaplatil, když v roce 2015 získal panství od spoluzakladatele společnosti Guess Armanda Marciana za 32,7 milionu dolarů, tedy zhruba 750 000 000 Kč.

Úžasné megasídlo bylo postaveno v roce 2001 a nabízí 10 ložnic, 22 koupelen a řadu vybavení včetně vinného sklípku, posilovny, knihovny, herny, kina a garáže pro 11 aut.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hodila na Drakea obří podprsenku a splnil se jí sen. Virální video ukazuje jeho reakci

V celém domě je plno světla

Hlavní dům má sedm ložnic a až neuvěřitelných 13 koupelen. Rozlehlé obytné prostory jsou naplněny přirozeným světlem díky velkým francouzským oknům téměř od podlahy ke stropu, světlým dřevěným podlahám, klenutým stropům i vzácným mramorem. Otevřené prostory v interiéru zahřívají krbové prvky, krby jsou v kuchyni, obývacích pokojích, jídelně a dalších místnostech. Třípatrovým půdorysem prostupují široká schodiště a výtah.

Knihovna i domácí kino

V domě je mj. útulná knihovna s vestavěnými skříněmi, krbem a klenutými francouzskými okny, k tomu formální jídelna, kuchyně se snídaňovým barem a dva rodinné pokoje. Jeden z rodinných pokojů slouží zároveň jako domácí kino.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Meghan Markle si pronajala dům v Santa Barbaře. Tady natáčí svou novou hobby show

Koupelna připomíná salon

Za pozornost stojí zejména rozlehlé hlavní apartmá, které má vlastní terasu s výhledem do zahrady i do okolí. Koupelna s šatnou a velkou mramorovou vanou připomínající salon je větší než domy nebo byty většiny lidí. Interiér se pyšní i vinným sklípkem, posilovnou či kulečníkovou místností.

Zdroje: Profimedia.cz, thestar.com


Přečtěte si také