Bydlení

2. ledna 2024 14:47

Josef Šťastna

Luxusní bydlení rappera Rytmuse není nedobytná tvrz. Zmizely šperky za dva miliony

Nejsledovanější slovenský pár Jasmina Alagič (34) a Patrik Vrbovský alias Rytmus (46) patří k lidem, kteří si své soukromí velmi střeží. Přesto střípky ze svého domova fanouškům ukázali prostřednictvím Instagramu.

Rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič vlastní luxusní jednopatrový dům v Malinově nedaleko Bratislavy. Podle informací deníku Blesk zakoupil Patrik Vrbovský nemovitost v roce 2018 za patnáct milionů korun.

V domě se nachází prostorná kuchyň ve světlé barvě, všude jsou tmavé podlahy, obývací pokoj má krb a velkou sedačku. Nechybí venkovní jídelna a samozřejmě bazén, od kterého paní domu ráda postupuje snímky na Instagram. V každé místnosti je televize a Rytmus si zakládá na tom, aby každý pokoj byl dokonale ozvučen.

Na chalupu do Dubaje

V roce 2022 manželé přiznali, že si také zakoupili nemovitost ve Spojených arabských emirátech. „Potkali jsme asi osudové lidi. První den jsme potkali lidi, kteří říkali, že tu koupili byt. Druhý den jsme potkali další a říkali to stejný. Já jsem si říkal, to už nemyslíte vážně, a kde? Kolik to stojí? Kdo ti to doporučil? Třetí den jsem potkal taky člověka, který říkal, že si tam něco koupil," popsal rapper pro eXtra.cz s tím, že nakonec i on dostal tip na nemovitost, která ho hned uhranula. Rodina dnes jezdí do Dubaje jako na chalupu.

Domov se stal terčem zlodějů

Na konci roku 2023 slovenské celebrity přiznaly, že jejich dům byl vykraden. Podle portálu Čas.sk zmizely hlavně šperky. Alagič vyčíslila škodu na 67 tisíc eur a Rytmus přišel o majetek v hodnotě 17 tisíc eur. Celková škoda se tak v přepočtu na koruny vyšplhala přes dva miliony. Půvabná moderátorka ale přiznala, že si za ukradené šperky může tak trochu sama.

„Paťo má víc rozumu, máme dokonalý trezor, který se nedá snadno vypáčit. Já jsem si tam ty věci nedávala, takže je to moje chyba. Když vás nenapadne něco takového udělat, tak nečekáte, že někdo něco takového udělá vám. Nevadí, stalo se. Bereme to jako lekci,“ přiznala Jasmina Alagič ve videu, které zveřejnila na svém Instagramu.

Podívejte se, jak bydlí Roman Skamene:

Zdroj: web Čask.sk, deník Blesk.cz, web eXtra.cz

Sdílejte článek
Štítky bydlení tvrz Patrik Vrbovský Rytmus bydlení slavných Jasmina Alagič Vrbovská

Přečtěte si také