Bydlení

18. října 2024 12:49

Josef Šťastna

Na samotě u lesa našel pohodu a klid. Václav Upír Krejčí stárne v unikátní chatě

Herec a komik Václav Upír Krejčí (69) měl velké problémy kolem domů v pražských Řepích. Nyní našel klid v Albrechticích, kde si pořídil unikátní chatu.

Populární bavič Václav Upír Krejčí ještě před pár lety vydělával miliony ročně, teď má jen důchod a plno problémů. Po rozchodu s manželkou Zuzanou došel k rozhodnutí, že už nemůže dále držet rozhlehlý dům v pražských Řepích a nabídl ho k prodeji. Vadilo mu, že krásný dům je náročný na energie.

„Za měsíc platíme 26 tisíc za energie. Ten dům byl rekonstruovaný před 18 lety a už to začíná zase chátrat. Je tam třeba šest záchodů. Zarůstají tam kohoutky, něco prorostlo do zásuvek ve stodole, kde mám studio. Chci se toho zbavit, manželka zatím moc nechce,“ prohlásil v minulosti Václav Upír Krejčí pro eXtra.cz. Po rozchodu už nebylo co řešit.

Václav Upír Krejčí je nyní spokojený v Albrechticích, kde si pořídil krásnou chatu. Na pozemku stojí také zachovalý karavan.

„Jsem důchodce. Vydělával jsem půl milionu měsíčně. Měl jsem reklamní agenturu, spoustu jiných aktivit a také jsme jezdili hrát do zahraničí, kde jsme vydělávali trochu jiné prachy. Teď už v podstatě nevydělávám nic,“ přiznal s pokorou v hlase umělec, který chce podzim života prožít hlavně v klidu. Podívejte se, jak se mu na chatě bydlí.

Podívejte se také, jak dnes bydlí herec Roman Skamene:

Zdroj: expres.cz a Profimedia.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také